onsdag 23 oktober 2013

W som i...


...Volkswagen Sharan. 
Som i vår älskade bil som har varit oss trogen på alla möjliga äventyr såväl i fjällen på och resor genom Europa. I tio år har den varit vår och trots att den varit bra trött de senaste åren så har den aldrig gett upp utan tuffat på. En fantastisk bil på många sett! Och det är inte utan att det är lite sorgligt att inte ha den kvar. För ett par veckor sedan ringde en man och ville köpa den och eftersom många dyrbara lagningar stod på agendan så valde vi att sälja den. 

Så nu har vi gått in i nästa fas i vårt liv där vi inte äger någon egen bil utan är medlemmar i ett bilkooperativ. Egentligen så mycket smartare för oss, främst ekonomiskt, eftersom vi inte använder någon bil i vår vardag. Miljömässigt känns det också som ett schyst val! 

Lite sentimental blir jag ändå när jag tänker på vår fina gröna bil som har möjliggjort alla roliga resor och äventyr vi tillsammans har upplevt ;)

/Anna

7 kommentarer:

 1. Vi var lite inne på att skaffa en sådan, men nu lutar det mer åt en Ford smax. Vi får se vad det blir, vi hinner ju aldrig med att titta på några bilar och inte heller fixa med banken så jag vet inte hur vi ska lyckas köpa en ny :).

  Hoppas att du fick dig en god natts sömn och att du vaknade pigg idag. Ha det!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen det där att bilen kan bli som en familjemedlem och att det är lite som en sorg när den försvinner! Ett bilkoperativ låter ju väldigt praktiskt om man inte är beroende av bil!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 3. Smart upplägg om man inte använder bil så mycket, själv måste jag ha min i jobbet, lever i bilen på dagarna ;-)

  Kram
  Helen
  www.vitaestilo.se

  SvaraRadera
 4. Smart med bilpool- kan tänka mig man verkligen tänker en gång extra innan man tar bilen då! Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Klart man blir lite sentimental. Men skönt ändå att slippa alla dyra lagningar. Kram.

  SvaraRadera
 6. så smart med ett bil-koperativ om man inte är beroende av bil i sin vardag.ha en fin kväll

  SvaraRadera
 7. W som i WOW! Du är min kompis! Kram M.P

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...