måndag 28 oktober 2013

Bloggkärlek

Men alltså...

Vissa dagar, typ regniga, mörka måndagsmorgnar i november, kräver liksom lite grann för att bli riktigt, riktigt bra. De är liksom så eländiga från början så för att de skall vara uthärdliga är det nästan nödvändigt med lite guldkant. 

En sådan serverades jag med besked i morse när jag besökte en av mina absolut favoritbloggar. Min plats i solen. Lotta som driver bloggen är något så ovanligt som en bloggare som med sina vackra ord kan få mig att le, skratta och gråta. På riktigt. Hon skriver så vackert så nästan hjärtat går sönder vissa gånger och hon är en fantastiskt inspirationskälla. Därför gör dagens inlägg  mig extra stolt, glad och tacksam! Och nästan lite generad om jag skall vara ärlig. För inte är jag van över att få så mycket beröm och kärlek öst över mig en sketen måndagsmorgon i november! Bloggvälden (iallafall i den delen som jag hänger i) är så full av kärlek och omtanke och pepp så att det inte är klokt. Varje dag när jag loggar in på bloggen så möts jag av den finaste kommentarerna som är skrivna till bara MIG! Feedback på mina tankar... Ni läser mina, många gånger förvirrade, inlägg och ni reagerar med att ösa kärlek över mig. Bättre energiboost kan man väl knappast önska eller?

Vad den här världen behöver är lite mer kärlek, klokhet och omtanke och det är precis vad ni ger mig! Tack snälla ni  <3

Kramar Anna

12 kommentarer:

 1. Detsamma käraste du. Du är verkligen en som bjuder på både fina ord och eftertänksamma tankar.
  Jag är glad att jag hittade till dig.
  Stor varm kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Bloggkärleken är fantastisk!
  Waooo så vackert hjärta <3

  SvaraRadera
 3. Men så har du också en så himla fin blogg och genom den lyser en del av en vacker och speciell Anna! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Du skriver alltid så fint och jag håller med dig om att det finns mycket kärlek i bloggarnas värld, kram Karin

  SvaraRadera
 5. Visst är det härligt med all kärlek här inne, önskar att det var mer av det utanför oxå.. Tack för allt fint du förmedlar. Kram

  SvaraRadera
 6. Ja vissa dagar behöver man extra kärlek och vad är då bättre än att läsa lite fina bloggar? Min man fattar inte alls detta med bloggandet, men det är liksom en helt unik grej som jag är så glad att jag fastnat i.
  Du skriver så fint så du är värd en massa kärlek! Blogg-kram från Maja

  SvaraRadera
 7. Visst är det underbart med all energi och omtanke i bloggvärlden, det skriver jag gärna under på:) (och så måste jag vara lite besserwisser och påpeka att det fortfarande är oktober och ännu inte november:-))
  Ha en fortsatt fin kväll! /tanja

  SvaraRadera
 8. Vilken tur att vi bloggare älskar att sprida bloggkärlek, antagligen för att det saknas så mycket IRL. Det var fint skrivet om dig, kul ochndet är du verkligen värd.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Jag instämmer i varenda ord som Lotta skrev! Du verkar vara en människa med ett stort hjäta och full av värme och glädje.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 10. Det är du vär. Det man ger får man igen! ♡
  Kram kram Malin

  SvaraRadera
 11. Stor varm kram till dig Anna och du är värd allt solsken som finns.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 12. De är fantastiskt med bloggar och under den tiden jag inte bloggade var det alla fina människors kommentarer jag saknade. Så nu är jag tillbaka :) kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...