onsdag 30 oktober 2013

När sista dagen är här!


Godmorgon!

Uppe med tuppen för att ge mig iväg till skolan. Två ganska pestiga seminarium står på schemat för dagen och vet ni, om de går vägen så är det bara uppsatsen som är kvar innan magisterexamen är min! Vad som ändå skall bli kul är att jag får träffa mina klasskamrater igen. Vi har ju inte träffats sedan i april och idag är vår sista dag tillsammans. Knasigt!

Sedan väntar bannemig några dagars höstlov även för mig. Klart att jag borde sitta med uppsatsen, men vad tusan, hur ofta har man möjlighet att njuta av lediga, sköna dagar tillsammans med barnen egentligen? Det gäller liksom att passa på. Nästa gången barnen har lov så kanske jag jobbar för fullt igen ;)

Men hörrni, ha en fin dag så hörs vi senare ikväll!

Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Du är klok du som njuter av några lediga dagar, helt riktigt resonemang det där med att ta tillvara på stunden. Lycka till med uppsatsen. Så spännande och roligt med en magister :) Kram.

  SvaraRadera
 2. Klart att du ska ta dig några dagars lov... jisses man kan ju inte ta semester så fort barnen har lov, då hade ju semesterdagarna försvunnit i ett nafs... nä du passa på och njut av dagarna som du har möjlighet att vara hemma.. Läste ditt Ö igår och yrväder som jag är ibland så försvann tydligen tisdagskvällen i ett nafs den med ;-)
  Jag hoppas innerligt att du hittar ett jobb du trivs med och kan hitta balans, nu är jag ju ny här men vad jag kan förstå så har det varit en tuff tid!
  Jag kommer hänga kvar här hos dig med, gillar din blogg!

  Ha en toppen dag med klasskamraterna!

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg när vi träffades sista gången, när jag läste IVA vuben, tråkig känsla. Men ni ses kanske på opponeringen, iallafall några av er. Hoppas det går bra! Skriver du själv eller tillsammans med någon? Vad handlar den om? Klart du ska vara ledig med barnen, du får jobba på sen istället.
  kram Helena

  SvaraRadera
 4. Men du snygging, var tog tiden vägen? Tar några djupa och konstaterar att mitt liv går lika fort. Och jag njuter varenda dag :) Lycka till med uppsatsen och unna dig nån fridag på lovet ;)
  KRAAAM Cecilia

  SvaraRadera
 5. Kul att du snart är i mål mamma! Hoppas det blir bra när du kommer ut för att jobba sen ;D Krammm

  SvaraRadera
 6. Åh, nu är du på sluttampen!!!! Kämpa på!! Kram Sara

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Va skönt med lite ledigt. Det blir det här med :-)
  Imorgon blir det bio med lilla skrutt och svärmor. Det blir lite strosa på stan inna och säkert lite fika med:-)
  Det här med höstlov är en himla bra uppfinning ;-)
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Hej Anna! Skönt att snart bara ha uppsats kvar! Klart du ska njuta av några härliga dagar med barnen! Klokt val som du aldrig lär ångra! Jag har höstlovsledig storebror här hemma denna veckan. Mkt lek och fart. Kul!
  Må så gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...