fredag 18 oktober 2013

Att falla som en fura...

Ibland blir det inte som man har tänkt sig...Laddade som bäst för att köra ett träningspass nu i kväll tillsammans med lillasyster och skulle precis gå iväg för att byta om. Då börjar dottern buffa och tönta sig. Sådär som man gör... Ni vet... Men eftersom jag visst inte var så sugen på boxningsmatch så backade jag ifrån henne in i köket och vad som händer sedan hade troligtvis kammat hem första pris på Americas funniest homevideos... 

Eftersom jag backar in i köket ser jag inte att diskmaskinsluckan står öppen och när jag snurrar runt, snubblar jag till, tappar balansen och gör ett rejält magplask (bokstavligen) rakt ner i diskmaskinen... Troligtvis såg det vansinnigt roligt ut och jag gissa att lillasyster knäckte sig bakom ryggen på mig. Men jävlar i min lilla låda vad jag slog mig! Den delen av kroppen som landade på luckan gör rejält ont, men den delen av kroppen (hö knä) som landade i klinkergolvet känns helt mosad. Blev så löjligt chockad och rädd att jag inte ens kom mig för att resa mig utan låg kvar på golvet och bölade en bra stund innan jag vågade röra på mig.

Så nu sitter jag här med ett högerknä som redan svullnat en storlek och som troligtvis kommer att skifta i blå-lila innan helgen är över. Så gick det med det träningspasset helt enkelt!

Jaja, så kan det gå!

Kram Anna

9 kommentarer:

 1. Jäklar vad illa det kunde gått:(( Å så många gånger jag hållit på att göra det samma och tänkt att hade jag gjort det så hade jag antagligen slått ihjäl mig. Hoppas knät inte tog för stor skada.

  SvaraRadera
 2. Åhnej, stackars dig! Skönt ändå att det inte gick ännu värre! Kram

  SvaraRadera
 3. Men fy vad otäckt det lät! Hoppas det onda går över snabbt!

  SvaraRadera
 4. Men oj det första jag tänkte på om du hade ramlat in i bestickkorgen.Fy kunde ha slutat illa. Hoppas det går bra med ditt knä.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Hahahhahaha men lilla mamma! Trilla över diskmaskinen vet vi ju att det inte är en bra grej (gafflar i magen å så).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen ingen bra grej faktiskt! Men som tur var så var bestickkorgen tom. Pjew för det!

   Radera
 6. Fy, förstår att du har jätteont!!! Hoppas hoppas du snabbt blir bättre!
  Kram!

  SvaraRadera
 7. Oj vad det lät otäckt du kunde verkligen ha slagit dig förfärligt tur i oturen alltså att du inte fick sitta på akuten en stund. Men då får du unna dig en extra skön helg
  Kram Karin

  SvaraRadera
 8. Skönt att det inte blev värre och det var väl illa nog! Har ett minne av en kompis, som satte en kam i magen - de blev klart konfunderade på akuten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...