torsdag 31 oktober 2013

Att summera en fotoutmaning


Nu har jag summerat alla kommentarer ni har lämnat på fotoutmaningen inlägg här i oktober och när jag har räknat alla fredagarnas inlägg gånger två kommer jag upp i summan 383 kronor som jag kommer att skänka till Rosa Bandets insamling. Fast för enkelhetens skull så kommer jag att avrunda det uppåt en smula ;)

Vad jag vill göra är att tacka Sara och Malin för att ni drog igång utmaningen och naturligtvis ett B A M S E tack till alla er som har lämnat alla fina kommentarer. (En extra kram till dig MP som har listat alla mina egenskaper på respektive bokstav ;))

Nu tackar vi och bockar för i år och låter bloggen gå tillbaks till det normala igen. Men naturligtvis är alla ni nya som har hittat hit under utmaningen varmt välkomna att stanna kvar. Jag tycker det är fantastiskt roligt att ni vill hänga här!

Puss och Kram 

/Anna

4 kommentarer:

 1. Ett bra initiativ tycker jag :). Tyckte faktiskt jag såg dig på Lindex för ett tag sedan. Men jag är inte så framfusig att jag gav mig till känna....men visst var det du, tror jag.
  Jo vi bor nu utanför Alingsås. I den lilla byn Horla mellan Alingsås och Vårgårda.
  Ha nu en go helg från Maria

  SvaraRadera
 2. Härligt! Bra jobbat! Kram

  SvaraRadera
 3. Grymt!! En bra summa!!
  Och grattis till att ha examens arbetet kvar!
  Jaha här skrev jag käckt på min blogg att jag var redo för jobbets festligheter ikväll, jag var det! Men nu känner jag mig mest total klubbad! Må det vara yogan som släpper på Allt??

  Ha en härlig fredag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Alla bäckar små. . . alla är så grymma som hjälps åt.

  Trevlig helg!
  Kram N

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...