tisdag 1 oktober 2013

Värsta träningsflowet!

Ä N T L I G E N är jag tillsammans med lillasyster inne i värsta träningsflowet igen! Sommaren har ärligt talat varit ganska så slapp och nu känns det mer än underbart att vara igång igen. Träningsvärken är mer eller mindre konstant och jag bara älskar det. Att träna så att svetten sprutar, musklerna stumnar och munnen är full med blodsmak är verkligen något av det bästa jag vet. Dessutom är det så härligt när man inte varit igång på ett tag, för då går verkligen utvecklingskurvan rakt upp. Nu har vi varit igång någon månad och jag känner redan en enorm skillnad både på styrka, flås och rörlighet!

Mycket träning kräver många ombyten med träningskläder och det innebar att jag var "tvungen" att investera i lite nya linnen. Stackars mig... ;)


/Anna

5 kommentarer:

 1. Härligt att ni är på gång igen! Snygga linnen! Kram

  SvaraRadera
 2. Heja, heja, det där träningsflowet är underbart! Och klart att man måste ha lite nya snygga kläder, de gör en faktiskt lite bättre, tycker jag i alla fall ;).
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Ja det är verkligen underbart när träningen är igång igen och det är ju ett kärt besvär det där med att behöva köpa nya träningskläder ;). Snygga linnen.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 4. Kul med nya träningskläder!

  SvaraRadera
 5. vad duktig du är som tränar
  Ha en bra dag
  Kram Linda

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...