tisdag 29 oktober 2013

Ö som i...


...Önskan!

Just nu har jag bara en önskan och det är att jag skall hitta rätt i mitt yrkesliv. När jag drabbades av utmattningssyndrom för ett och ett halvt år sedan flydde jag hals över huvud från mitt jobb. Jag var sjukskriven ett par månader, men valde sedan att att avbryta sjukskrivningen för att börja plugga istället. På ett sätt var det väl ett sätt för mig att ta kontroll över situationen. Men nu är skolan slut och verkligheten kommer liksom i fatt mig. Vilket naturligtvis är en kris på sitt sätt också. Ni som läst här inne ett tag har nog läst det mellan raderna ett tag... ;)

Så vad som just nu är min primära önskan (ja om vi bortser från att rädda världen och sådana andra viktigheter) att jag skall hitta ett jobb som får mig att må bra. Som gör att jag håller. Ett arbete som är humant och där mina kvalitéer och min kompetens tas tillvara. Ett jobb som inte innebär ständigt stresspåslag... 

Jag är sjuksköterska, alldeles strax färdig distriktssköterska och allt  jag önskar mig är ett jobb som även får mig att må bra!

Kram Anna

Psss: Sista dagen i Saras och Malins fotoutmaning för Rosa Bandet. I slutet av veckan kommer jag att summera hur många kommentarer ni har lämnat här och hur mycket pengar jag kommer att skänka till Rosa Bandet. Så ni har ett par dagar till på er att spamma kommentarfälten :)


9 kommentarer:

 1. Då Önskar JAG att du hittar just DET jobbet.
  Lycka till!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Ö som i att du är Ömsint! Kram M.P

  SvaraRadera
 3. Fina du! Du har helt rätt inställning- du kommer klara utmaningen att hitta rätt arbete! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Det håller jag så tummarna för! Det är klart att många tankar väcks när utbildningen tar slut och verkligheten hinner i kapp. Jag har redan börjat tänka i de banorna trots att jag inte tar examen förrän till sommaren. Lycka till. Kram.

  SvaraRadera
 5. Det kommer att gå bra Anna. Du har lämnat det gamla bakom dig. Det som fick dig att må dåligt. Och bara det är ett jättesteg. Nu är du på väg mot nya äventyr. Nya vägar att vandra. Dessutom med en helt annan medvetenhet om dig själv och vad som får dig att må bra. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra. Att du kommer att finna din väg. Och vi finns här, går bredvid och hejar hela vägen.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Vacker bild. Hoppas du hittar ditt drömjobb! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Önskan har jag också som dagens tema. Jag hoppas verkligen att du hittar en arbetsplats som kommer att ta tillvara din kompetens och dig som person där du kan känna att du utvecklas och gör nytta. Ta hand om dig!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. Bra att du upptäckte det i tid! Önskan om att må bra blir stark när man inte är på topp... men man blir också bättre på att uppskatta. Varit där själv :/ Hoppas du kommer trivas med din nya väg i livet :)
  Vacker bild! och ett stort tack för att du så flitigt varit med i fotoutmaningen!

  kramen

  SvaraRadera
 9. Å, en så fin och härlig, varm och generös blogg du har! Hittade hit vi aLotta och Minplats i solen då hon tipsade om riktigt bra bloggar. Kul att råkas! Jag kommer tillbaka:-)
  /Emma

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...