söndag 13 oktober 2013

När det skall till att ta beslut

Himmel vilken slapp helg det blev här hemma. Mycket välbehövligt fast inte så himla roligt kanske... Kom dock ut en liten sväng tillsammans med lillasyster nu i eftermiddag, så lite solljus har jag fått på mig iallafall. Det är så fantastiskt färggrant och vackert ute nu och allt det vackra tar nästan andan ur en. Vi tog en sväng ner till sjön och att få andas liten sjöluft kan ju få igång även den segaste!


Har ett jobbrelaterat beslut jag behöver ta i morgon och det har stressat mig en hel del i helgen. Hjärna har gått på högtryck fast ändå har jag inte klarat av att ta något beslut. Magkänslan säger en sak och förnuftet en annan. Och fast jag VET att magen borde ta beslutet och inte hjärnan så är det faktiskt inte så enkelt. Jobbigt det där...

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. kära du , det lät besvärligt, har du ingen att rådgöra med ? Vilket beslut tror du att du kommer att må bäst ut av om ett par månader. Du har ju en ganska stark känsla till vad du vill göra, visst är det vårdcentral som du brinner mest för om jag har fattat dit rätt.. Så känn efter igen..

  SvaraRadera
 2. Låter jobbigt. Tyvärr så är det nog magkänslan som ändå har rätt, för om man inte trivs med ett jobb spelar det inte någon roll hur förnuftigt det än är att ha det, man mår ändå inte bra.

  SvaraRadera
 3. Hoppas du har kommit underfund med vad du ska välja!

  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...