tisdag 15 oktober 2013

Framtidsfunderingar


Med endast tre veckor kvar till examen börjar det bli dags för att jobba lite så smått igen. Min chef är ju så bussig att hon ger mig fortsatt tjänstledigt ett halvår till  för att jag ska få möjlighet att pröva på lite andra arbetsplatser och det känns ju naturligtvis superskönt att inte behöva säga upp min fasta tjänst riktigt ännu. I väntan på drömjobbet så får jag försörja mig som timvikarie, vilket inte är det sämsta egentligen, då det ger mig möjlighet att pröva flera arbetsplatser. Har samlat på mig en handfull olika ställen att vara på och idag var det dags för första arbetspasset. Jag skall erkänna att det pirrade ganska rejält i magen innan jag var igång, men när jag väl hade den första patienten framför mig så kändes det ganska tryggt och vant ändå!

Så från och med nu skall jag jobba ett par dagar i veckan. Uppsatsen kommer inte vara färdig till examen så det blir mycket fortsatt jobb med den framöver med. Tror att det är så här mitt liv kommer se ut ett tag till framöver... 

Så får vi se när det fasta drömjobbet dyker upp :)

/Anna

10 kommentarer:

 1. Spännande! Och vilken snäll chef du har som ger dig möjligheten att välja i lugn o ro. Kram Anita

  SvaraRadera
 2. Är i samma situation,jag vill inte tillbaka till mitt gamla ställe så nu får jag prova på lite andra ställen i omsorgen och hoppas det blir någon tjänst ledig. Får väl se vad chefen säger på nästa möte:)

  Lycka till!! Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Så härligt det är att höra att det finns chefer som ger sina anställda den chansen. Jag håller tummarna för att drömjobbet snart dyker upp och blir ditt!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att du får testa på lite olika arbetsplatser. Håller tummarna för dig att du hittar ett jobb där du trivs riktigt bra. Kram.

  SvaraRadera
 5. Bra arbetsgivare du har !! Grattis till det ! Men låt oss i samma bransch veta vilket ditt drömjobb är ? Kanske har vi samma tankar ? ;)

  SvaraRadera
 6. Har du kommit på var du helst vill jobba? Finns ju en del att välja på inom den branschen.
  Ha en bra dag
  //bara anna

  SvaraRadera
 7. Vilken lättnad att få möjligheten att testa på andra områden och inte behöva känna stress med sin anställning! Bra chef du har!!! Sånt gillas!
  Hoppas du finner ditt fasta drömyrke

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 8. Låter alldeles toppen tycker jag! Hurra för att prova vingarna och känna sig för! Även om jag till fullo förstår pirret...
  Kram Cecilia, förste tumhållare

  SvaraRadera
 9. Åh! Spännande! Hittade precis din blogg via en länk, jag är sjuksköterska sedan en massa år men nästa vecka börjar jag om helt nytt efter ca 10 år på samma ställe! Det låter bra tycker jag att börja som timvikarie, då får man ju ett hum om vad de olika avdelningarna sysslar med och var man trivs bäst. Lycka till!

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag lämnar en kommentar hos dig för att fråga om du skulle vilja göra mig en liten tjänst som skulle betyda såå mycket för mig!! Jag heter Sanna och är 20 år och bor i en liten stad utanför Stockholm, jag brinner för mode och skönhet (vilket du kan se i min blogg haha) jag deltar nu i Schwarzkopf tävling på facebook där man kan vinna en tävling om Sveriges snyggaste hår! Jag skulle vara evigt tacksam om du ville rösta på mig och kanske även lämna en kort motivering om du gillar mitt hår! Kram!
  https://hairicons2013.com/sv/entry/87/


  / WWW.FASHIONJOINT.SE

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...