torsdag 15 augusti 2013

Vad vad det som hände?

Godkväll! 


Eftersom jag varit feberdäckad hela veckan så har jag inte satt min fot utanför dörren sedan i söndags och då var det minsann sommar utomhus fortfarande. Nu ikväll när jag skulle ut på balkongen för att vattna balkonglådorna blev jag alldeles chockad av kylan utomhus. Det blev ju rena rama hösten på bara några dagar. Det är nog bara att lite vemodigt inse att det är strumpor, långbyxor och jacka som gäller framöver. Lite sorgligt faktiskt...

Men det gäller att vända det till något positivt antar jag. Nu tänder vi ljus, kryper ner under en filt i soffan och tittar på film. Lillasyster och jag. Inte det sämsta heller!

Kram på er! /Anna

4 kommentarer:

 1. Ja det börjar bli lite kyligt på kvällarna, men idag har vi haft jättevarmt på dagen efter några dagars regn. Men jag älskar hösten som du vet så det gör inte så mycket!!

  Vilka härliga campingbilder du bjöd på i förra inlägget.Jag är också campare sen barnsben men i husvagn.Köpte ett nytt och fint tält för några år sedan som vi använde en semester men jag föredrar husvagn. Så det blir nog att sälja tältet!!:)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Ja det kändes verkligen som hösten började så fort jag började jobba igen! Men jag kan oxå se fördelarna med det ;)
  Hoppas ändå på lite mer sol i helgen, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Ja att det är sensommar går inte att missta sig på! Jag tar cykeln idag och förmodligen både tunn jacka och scarfes! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Ja hösten kom alldeles för tidigt, ligger i soffan med en ond fot och spanar in höstens kläder på nätet.
  ha en fin fredag!
  kram viktoria

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...