måndag 26 augusti 2013

Kick offBilder från en ljuvlig morgonpromenad


Skönt att få starta skolan med en ledig dag ;)

Idag har jag och bästa A passat på att kickoffa vår skolhöst med en skön lunch och fika i solen. Vi fick älta och reflektera över sommarjobb och ledighet och även planera inför framtiden, för som sagt om tio veckor står vi där, utan skola och utan csn som håller oss under armarna. Då är det verkligheten som gäller igen. 

Att få slöstarta så här känns härligt och även om vi kanske får äta upp att vi tog det lite lugnt första veckan längre fram så är det en ynnest att få hålla kvar sommar och semesterkänslan lite, lite till. I synnerhet när det fortfarande är högsommarväder ute. Bättre sätt att starta hösten på kan man knappt önska.

Jag är även så oerhört tacksam över att jag tog beslutet av avbryta min sjukskrivning för att istället börja läsa min vidareutbildning förra hösten och att jag dessutom  fick chansen att göra det tillsammans med en av de finaste och klokaste människor jag känner. Ett av de bästa besluten jag har tagit faktiskt :)

Kram på er!

/Anna

4 kommentarer:

 1. Vilken lycka! Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig och spännande tid du har framför dig! Och så modigt av dig att avbryta sjukskrivning och börja plugga :) Ha en underbar tisdag <3 Jennie

  SvaraRadera
 3. Vilken tuff start du fick. Bara rakt ut i "hetluften". :) Din kompis tycker säkert samma sak om dig.

  SvaraRadera
 4. Men vilka fina bilder! Förstår att det var en härlig promenad. Skönt med lite mjukstart sådär :-). Nu önskar dig lycka till med dina sista studieveckor!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...