fredag 30 augusti 2013

Sveriges bästa barnorganisation

 
Fredag och istället för att ladda för fredagsmys tillsammans med familjen så laddar jag en stund på mitt rum för kvällens fredagsmys tillsammans med kamraterna i Junis förbundsstyrelse. Vad kvällen kommer innehålla för aktiviteter vet jag inte än, men vad tusan gör det, det är ju härligaste sällskapet jag är tillsammans med! Det kommer bli en rolig kväll alldeles oavsett vad som står på agendan.
 
Dagen har vi tillbringat på vårt förbundskansli på Stora Essingen tillsammans med all vår personal och jag kan återigen konstatera att jag inte bara har förmånen att få tillhöra Sveriges bästa barnorganisation utan att vi  även har de allra bästa medarbetarna man kan önska.
 
Full av inspiration är jag i alla fall. Om än lite trött i huvudet efter en dag med fullspäckat schema ;)
 
Önskar nu alla en fin fredagkväll, själv tänker jag sluta de bruna en liiiiiten stund innan det är dags att vara social igen!
 
Kram Anna


6 kommentarer:

 1. Så härligt och inspirerande! Allas hjälp behövs, det gör den här världen en bättre plats för så många barn som behöver stöd och hjälp.

  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Låter supermysigt. Och lite extra kul när det är för något extra bra. kram N

  SvaraRadera
 3. Härligt Anna! Och jag hoppas att ni fick en riktigt härlig kväll tillsammans. :)

  Ha en fortsatt fin helg!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Så inspirerande o härligt att få vara en del av denna fantastiska organisation. Hoppas det blev en riktig toppenkväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Hoppas att avslutningen var lika fin och att hemresan gick bra. Idag tackar jag dig för ett filmtips på min blogg. Kram från en annan brunöga.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...