fredag 9 augusti 2013

Att liksom inte riktigt vara färdig...

Alltså...

Som vanligt när semestern börjar sjunga på sista versen så drabbas jag av sådant vemod. Hösten närmar sig med stormsteg och efter den följer den evighetslånga vintern. Kanske vore det bättre för mig att ha semester i början av sommaren istället för i slutet som jag brukar? Kanske det vore ett smart trick för att liksom förlänga sommaren? 

Helt klart är iallafall att jag är långt ifrån klar med sköna dagar på stranden. Jag behöver definitiv mer D-vitamin om jag skall orka med mörkret det närmsta halvåret. 

Hur är det med er? är ni färdiga med sol och bad för i år?


Önskar er en fin fredagkväll!

Kram Anna

Pssss: Har mängder av härliga sommarbilder som jag gärna skulle vilja dela med er, men jag sitter med det segaste nätet man kan tänka här på landet så det får vänta ett tag till :)

12 kommentarer:

 1. Hösten får inte komma riktigt än, vill gärna sola och bada lite mera först!
  kram viktoria

  SvaraRadera
 2. Bad och sol blir jag aldrig klar med! :)
  Underbar bild!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Håller med dig! Vill njuta lite till av denna underbara sommar vi haft. Men med många minnen och härliga foto från sommaren får vi förgylla våra höstdagar.
  Fin bild,doftar verkligen sommar!

  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Det är lite vemodigt så här i slutet på sommaren. Men man får försöka förlänga sommaren och njuta av ljuset som är kvar efter jobbet tycker jag. Och njuta av alla bär som fortfarande finns kvar. Och det bästa av allt är ju att sommaren kommer återigen, även om vi får vänta lite...

  SvaraRadera
 5. Blir aldrig färdig med sol och bad...kramis Diana

  SvaraRadera
 6. Näe känner mig inte redo för höst ännu! Hoppas på ett fint augusti... Jag blir oxå alltid så vemodig när semestern är slut fast jag vet att hösten går fort! Kram Suss

  SvaraRadera
 7. Jag är nog ganska färdig med just badandet men sol vill jag gärna ha mer av. Soliga höstdagar är bland det bästa jag vet.
  //bara anna

  SvaraRadera
 8. För mig har hösten börjat...och jag är nog redo för det. Jag gillar liksom vardag... :)

  SvaraRadera
 9. Jag är inte klar! Hösten är ok... men det som kommer efter den är en mardröm! Så mer sommar åt folket säger jag! Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Är aldrig klar med solen. . .
  Början av hösten är helt ok, sen börjar paniken komma och jag bara måste resa till värmen ;-) kram

  SvaraRadera
 11. Jag är inne på sista lediga dagarna nu, hade hörna sett att det fortfarande låg framför- inte bakom. Dina bilder! Great! Kram Sara

  SvaraRadera
 12. Inte kan man vara färdig med sol och bad inte. Åtminstone inte jag. ;) Jag tänker njuta av sommar, sol och bad så länge det bara går. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...