söndag 3 februari 2013

Bästa ressällskapet


Nu är vi hemma igen hos de andra, lillebror och jag. Det var nämligen bara han och jag som har varit på rymmen i helgen. Som mamma till två tonårsdöttrar och en lillplutt är det oftare att jag tillbringar egotid tillsammans med tjejerna än med sonen. Blir väl lätt å antar jag, men därför var det extra mysigt att det bara var han och jag som reste iväg i helgen. Bästa, finaste Axel som visst kanske inte är någon plutt längre om jag tänker efter :) Alldeles oavsett så har vi haft en toppenhelg och jag kan konstatera att jag hade bästa ressällskapet med mig!

Nu middag och soffhäng med barnens pappa innan vi laddar för kommande vecka!

Kram Anna

Ps: STORT tack för era fina kommentarer ni lämnat angående bilderna i förra inlägget. Ni skall bara veta hur glad och smickrad jag blir. Ni boostar mitt självförtroende till max mina vänner :)

6 kommentarer:

 1. Härligt med egentid med barnen.. Ha fina kvällen å en fin start på veckan, kram

  SvaraRadera
 2. Så mysigt att resa med lillkillen.

  Halmstad och havet, det är sommar för mig.

  Må så gott!

  SvaraRadera
 3. Underbart att få egentid med barnen. Förstår att du haft bästa resesällskapet. Hojta gärna till nästa gång du är här,hade varit superkul att träffas. Vi firade en försenad födelsedag eftersom jag var sjuk då o nu har jag baske mig fått feber igen:( Blir hemmadag imorgon. Ha en bra startpå veckan. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Så mysigt när man kan ägna all sin uppmärksamhet åt en av de små, tror det betyder en hel del för dom =). Å för en själv =). kram!

  SvaraRadera
 5. Kan jag tro att det var mysigt! Väldigt fin bild på lillebror! kram

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med egentid med det bästa man har!
  Hoppas ni hade det supermysigt!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...