tisdag 5 februari 2013

Att fastna inomhus


Godkväll!

Jag förstår på era kommentarer att jag inte är direkt ensam om att sukta över den kommande våren. Det regnar och snöar om vartannat och plusgrader går över i minus och sedan över till plus igen. Just nu vräker snön ner här i stora blöta flingor. Och i morgon har det säkert övergått till att regna igen. För min del är det så inte speciellt lockande att gå utanför dörren. Så jag stannar envist inomhus.

Annars händer inte jättemycket här hemma. Har ju som sagt tenta på lördag och jag skall väl försöka läsa på lite bättre än vad jag har gjort på de senaste tentorna. Så det är mest det jag gör. Sover, pluggar och lagar mat... Lattjo värre ;) I morgon har jag dock lovat mig själv en ledig dag som jag har planerat att fylla med sådant jag har längtat efter. Bara sådana saker jag mår bra av. En egodag helt enkelt ;)

Kram på er!
/Anna

5 kommentarer:

 1. Här är vi också inneboende (hihi) just nu... Två förkylda ungar och en superkrasslig mamma (jääääättesynd om mig) som snorar omkring. En egodag är precis vad jag skulle behöva! Hoppas du får en riktigt fin en! kramelikram

  SvaraRadera
 2. Det låter ljuvligt med en egodag. Jag hoppas att den blir njutningfull för dig! Kram

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du får tanka fullt med energi imorgon :)

  SvaraRadera
 4. Tenta på en lördag låter riktigt riktigt elakt tycker jag! Men dig önskar jag lycka till :)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...