torsdag 21 februari 2013

Fredagsfeeling på en torsdag


Godkväll!


Torsdagkväll redan, är det inte galet hur snabbt veckorna springer iväg? Det var ju precis helg jue... I morgon väntar en dag med hemmaplugg så det är faktiskt nästan lite fredagsfeeling redan här hemma idag. 

Vi har ju äntligen satt igång och renovera vårat vardagsrum. Förra helgen fick taket och väggarna sig en omgång färg och i helgen skall vi förhoppningsvis ta tag i golvet. Planen är att vi skall slipa ner den gamla skruttiga parketten för att sedan måla den. Skall bli spännande hur det skall gå till bara eftersom vi måste gå genom vardagsrummet för att ta oss in i vårt sovrum... Vi får kanske får lov att flytta in hos våra barn den närmsta tiden ;)

Iallafall skall det bli riktigt skönt att få det gjort. Vårt vardagsrum har vi liksom inte lyckats trivas riktigt bra i innan. Förhoppningsvis kommer det att bli ändring på det snart!

Nope, dags för bingen är trött så att jag skelar lite lätt efter en lång dag!

Kram Anna

6 kommentarer:

 1. Härligt att ha fredagsfeeling på en torsdag och bad roligt med rust av vardagsrum (helst nät det är klart sen) .

  Ha det gott

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Samma här! Det var fredagsfeeling igår och somna i soffan för jag och barnen är lediga idag! Ha det bra över böckerna! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Jag trodde att det var fredag hela dagen igår men det är ju idag!

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Ska bli kul att få se bilder hur det blev sedan.
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 5. Åh RENOVERA, vad kul, men jobbigt!
  Ha en fin helg i dammet :)
  Kram Cecilia

  SvaraRadera
 6. Slipa ner parketten och måla, låter intressant. Hoppas på bilder sedan när det är klart! Ska det bli vitt eller vad är tanken?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...