måndag 11 februari 2013

En målardag


Heeeeeej!


Hade storslagna planer om allt jag skulle blogga om i går när jag kom hem efter en minst sagt intensiv helg, men föga förvånande stupade jag i säng innan jag hann vare sig göra det ena eller det andra. Sömnen gjorde dock susen, för redan idag känner jag mig fylld med ny energi, vilket är en otroligt härlig känsla. För att mitt stackars huvud (som snurrat på i värre fart än vanligt de senaste dagarna pga tentaplugg och arbetsplanetänk) skulle få chans att vila så har jag ägnat dagen åt att måla. Det behövs nämligen minimalt med hjärnaktivitet  för att klara av att dra en pensel fram och tillbaks. Så än så länge har vardagsrumsbordet fått sig en omgång och när jag ändå var kladdig så passade jag på att måla en vägg i köket (behövdes bara en startsträcka på nästan två år innan jag fick tummen ur) två varv. Här snackar vi mindfulness :)

Denna veckan har barnen sportlov och min plan är att njuta så mycket det går av att ha dem hemma och ägna minimalt med tid för skolan. Fördelen med att gå i skolan är att man får bestämma själv och det tänker jag ta fasta på. Därför blir det troligen bara Skövde en endaste dag denna veckan. Nästa tenta är inte förrän i mitten av mars, så det är gott om tid innan dess ;)

Nope, ska försöka hinna med ett varv till på vardagsrumsbordet innan det blir mörkt utomhus! Hörs senare!

Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Att få måla är avkoppling i den högre skolan. Tycker jag... :)

  SvaraRadera
 2. Kul att fixa till lite som man länge gott tänkt på!!
  Ha en bra vecka!!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Måla är total avkoppling o så himla nöjd man är när det är färdigt. Ha en härlig sportlovsvecka med barnen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Måla gillar jag, syns ju så fort att man har åstadkommit något.

  Skönt att du har gott om tid till nästa tenta. Nu kan du bara njuta av sportlovet med barnen, perfekt. Här har vi inte sportlov förrän nästa vecka.

  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...