torsdag 28 februari 2013

8 saker...


Har blivit utmanad både av Jennifer och Anneli att avslöja 8 saker om mig själv som ni inte redan vet. Det är verkligen inte det lättaste och det har inneburit en hel del funderingar för min del. Vad vet ni inte om mig som kan vara av intresse att få reda på liksom ;) 

1, Jag blev mamma för första gången, startade egen firma och fyllde 20 år inom loppet av 3 månader. Lite mycket på en gång kanske? Hade aldrig pallat det tempot nu...

2, När jag skulle omskola mig från frisör stod valet mellan att läsa till idrottslärare, sjukgymnast eller sjuksköterska. 

3, Fram till jag var 12 år hade jag nästan bara killkompisar, sedan kom tonåren och ganska naturliga skäl   rann flera av de vänskaperna ut i sanden. I den åldern var det liksom inte ok att vara med killar på samma sätt som innan. Som vuxen kan jag verkligen sakna att ha en killbästis som jag hade när jag var yngre (han fyller för övrigt 40 år idag så idag tänker jag på honom och saknar honom lite extra. Lite bonus info sådär ;))

4, Har aldrig lärt mig dricka kaffe eller äta ost. Bläk!

5, Är oerhört social men älskar att vara ensam och umgås med mig själv

6, Älskar äventyr men är samtidigt en trygghetsnarkoman. Vill gärna ha någon att hålla i handen när jag kastar mig ut. Det är mycket lättare att möta äventyret tillsammans med någon annan. Får ständigt påminna mig själv om att det inte är farligt att kliva utanför trygghetszonen, inte ens om man gör det ensam.

7, Jag har en jätteskev självbild. Bland annat blir jag förvånad varje gång jag får se mig själv i spegeln eller på bild. I mitt huvud är jag både snyggare och smalare än vad jag verkligen är. Dessutom upplever jag mig själv som mycket coolare dvs avslappnad än vad jag är. Förvånar mig själv ganska ofta faktiskt ;) Men jag vet inte, det är väl en ganska ovanlig egenskap. Att tro att man är lite snyggare och bättre än vad man faktiskt är liksom ;)

8, Drömmer om.... ett hus vid havet, frihet, att skriva en bok, att börja instruera yoga igen, en långresa, kyssar, volontärarbete, att hitta mod att utmana mina rädslor, ett långt och friskt liv för mina nära och kära, en bättre och mer solidarisk värld, sushi, att springa igen... Typ så ;)

Det satt långt inne, men det var 8 nya saker som jag tror att ni inte visst om mig!

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Mysiga, mysiga du! Jag blir lätt din bästis (fast jag är ju tjej). Känner såå igen mig på punkt 5, 6 och speciellt 7! Hihi, tror alltid att jag är mycket snyggare än vad bilder visar.
  Fast ost och kaffe är ju supergott!

  ha en fin kväll! kram

  SvaraRadera
 2. Jag blir nyfiken på varför du inte ville vara frisör mer? Var det den firman du startade när du var 20?

  SvaraRadera
 3. Åh jag bara älskar de här listorna som cirkulerar nu! Så roligt att läsa lite mer om DIG också!!

  SvaraRadera
 4. Nu känner jag dig lite mer. 8 härliga sanningar om dig o roligt att läsa. MenAnna kaffe o ost det absolut bästa jag vet. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Så skoj att få läsa dina åtta saker! Och dina drömmar låter så fina och härliga, hoppas de förverkligas.
  Ha det bra fina Anna! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Vad kul att få reda på lite mer om dig.
  Hoppas dina drömmar slår igenom.
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att läsa och lära känna dig lite mera. Jag var ju också en pojkflicka och hade mest killkompisar och jag önskar också att jag hade någon kvar idag. Att du bara orkade att få barn samttidigt som du öppnade eget stongt gjort! Jag vill också ha en stuga vid havet!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...