söndag 17 februari 2013

En målarhelg

Helloooooooo!

Det blev visst en lite bloggpaus över helgen och det inte för att vi bröt några ben eller så i fredags. Nej, skidåkningen gick finfint och även om det inte är vackert eller går speciellt fort så kommer jag ner utan att vurpa. Vilket jag ser som en framgång!

Bloggpaus blev det för att datorn inte ens har varit påslagen över helgen. Vi har nämligen äntligen bestämt oss för att ta tag i vårt eftersatta vardagsrum, så i stort sett hela helgen har jag tillbringat med en roller i handen. Taket och väggarna är klara och nästa helg blir det förhoppningsvis golvet som får sig en omgång också. Hoppas och tror att det kommer blir superfint! 

Visst är det väl ofta så att lusten att renovera och göra om hemma kommer såhär på senvintern? Förhoppningsvis håller känslan i sig ett tag till för när vi är färdiga med vardagsrummet är planen att lillasyster skall få ett lite uppfräschat rum hon med :)

Bild Iphone
Nope, nu är det hopp i säng. Är trött så jag mår illa och i morgonbitti är det tidig uppgång som gäller igen :)

Kram på er! /Anna

2 kommentarer:

  1. Härligt att skidåkningen gick bra. Har inte åkt på flera år, men nu börjar jag bli sugen på att ge mig ut i backarna :-).

    Skojigt att göra om lite hemma, jag skulle verkligen behöva ta tag i vår tvättstuga, väntar på att få lusten och kraften någonstans ifrån bara :-).

    Ha det bra och hoppas du får sova riktigt gott! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Samma här! Vi vill göra om hela vår nedervåning, hall och vardagsrum i ett. Men vi gör det lätt för oss, anlitar målare så det går fort! Kram Sara

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...