onsdag 20 februari 2013

Skriver lite...


Skriver lite idag. Inget skolarbete som skall granskas utan bara mina tankar om vad det var som hände när jag blev sjuk. Om hur man lyckas att gå från nyexaminerad, förväntansfull sjuksköterska till att drabbas av utmattningssyndrom på mindre än tre år. 

En text för att klara av att bearbeta och reflektera såhär med lite perspektiv. Men framför allt en text för att kunna släppa och gå vidare. Att släppa ilskan en gång för alla. För jag är trött på att vara så förtvivlat arg hela tiden. Om jag bara får historien nedskriven att kunna gå tillbaks till när det behövs tror jag att min chans att hitta mig själv igen är oändligt större. Så jag skriver så att det smattrar. Jag skriver i stället för att gå ut, gå och träna, plugga, städa eller något annat jag borde. Jag skriver för att jag tror att det är min bästa chans. Skiten måste ut. Nu! Sedan börjar livet på nytt igen!

Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Det är bra att få skriva av sig ibland, så det gör du verkligen rätt i.

  Kramar Victoria

  SvaraRadera
 2. Det gör du helt rätt i! Det brukar kännas bättre om man har fått skrivit av sig det man vill bli av med.
  Styrkekramar!!
  Anneli

  SvaraRadera
 3. Att skriva av sig kan vara så skönt ibland, du gör helt rätt i att strunta i allt annat! Skriv av dig så mycket som det bara går. Det kan vara rena terapin att skriva och när man sedan läser det man skrivit så kan man lägga märke till saker man inte tänkt på förut.
  Lycka till med skrivandet! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Det låter som ett bra sätt att bearbeta. Jobbigt att vara förväntansfull och sugen på att få börja nytt jobb och sedan blir det som det blev för dig.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Att skriva är många gånger en fantastisk medicin!
  STOR kram på dig!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...