fredag 14 december 2012

Fina fredag! 
Godmårning!


Blogginläggen duggar inte direkt tätt här denna veckan...
 
Ojojoj, vad galet mycket det har varit (men kul!). Nu är det dock fredag och en skön, ledig helg väntar snart. SÅ härligt! Planen är julgodis tillverkning med äldsta bästa vännen och hennes familj. Vi har gjort julgodis tillsammans i fjorton år nu tror jag, och det är faktiskt den för oss enda tradition som är lite helig. Skall bli väldigt mysigt iallafall.
 
Men först väntar en dag till med skolarbete (gissa om jag kommer att krascha i soffan i kväll). Laddar bara för att bylsa på mig de varmaste kläderna jag har och ge mig iväg hem till A.Termometern visar på minus 15 grader idag, så det är faktiskt lite motigt. Kanske det är dags för vinterpremiär av termosbrallorna idag. Man vill ju inte gärna frysa häcken av sig :)
 
Ha en fin fredag allihop!
Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Jag gjorde julgodis igår, sjuttsingen så kladdigt det blev. Äter ju knappt något själv men ska på julfest på lördag och då fick jag lotten att göra ett par sorter.
  Jag tycker också att statistiken är sorglig och glädjande.
  Det finns ju så många som ingen har att fira jul med, då känns ju klapparna överflödiga också...eller så har det materiella synsättet fått folk att tröttna på prylar och vill ge bort mer till behövande ist. Tänkvärt!

  kram o trevlig helg

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tradition! Ha nu en riktigt bra fredag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Åh, vilken mysig tradition! Jag har inte gjort något julgodis ännu.. Dagarna bara försvinner! Tänka att det bara är 10 dagar kvar till jul!

  Ha en fin dag! kram

  SvaraRadera
 4. Vilken bra tradition:). Såg i frysen att det lilla julgodiset vi gjort i år har någon / några nästan ätit upp... Jag är en av de skyldiga;).Kanske man skulle göra en omgång till. Hoppas ni får skoj vid godistillverkningen! Kram

  SvaraRadera
 5. Men se det var ju en fin tradition!! Du kan väl visa resultatet sen!!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...