onsdag 5 december 2012

Lillördag

 
Gokväll på er!
 
 

 
Allt bra? Har ni snöat bort under dagen? Här har det visserligen snöat hela dagen men några mängder har det verkligen inte kommit. Är dock lite orolig för hur tågen fram och tillbaks till Skövde skall  fungera i morgon när jag skall till skolan. Tänk om jag kommer dit men inte hem igen. Det vore ju fasligt försmädligt ;)
 
Det var skönt att inte behöva ta sig någonstans idag utan bara kunna vara hemma iallafall! A och jag tyckte att vi behövde en ledig dag från skolarbetet så det fick det bli! Dock blev den inte som jag hade tänkt. Hade laddat för en heldag ensam hemma liggandes på soffan stirrandes i taket, men både lillasyster och pappan har hängt hemma idag. Lillasyster har åkt på någon ontihuvudetochhalsen-variant och pappan har åkt på en jagtaripåträningensåjagbryterstortån-variant. Men tjoho så kul! En lillasyster som bara suckar och inte orkar någonting och en pappa som kommer att hoppa runt på krykor de närmsta veckorna.. Eller inte så kul förresten...
 
Så inte har jag kunnat med att tillbringa dagen i ryggläge som var min hemliga plan. Nä, istället blev det faktiskt pluggat en del ändå och frukostfix och lunchfix och fikafix OCH middagsfix. Känner mig som en värsta hemmafrun och att köket är min nya arbetsplats. Guäää så tråkigt! Men i morgon får de klara sig själva för då drar jag som sagt förhoppningsvis till skolan :)
 
Nu middag, sedan duschen och efter det bingen!
 
Ha en fin kväll alla
 
/Anna

4 kommentarer:

 1. Ibland blir det inte som man tänkt sig. Ryggläge i soffan är inte dumt men sällskap av familjen är ännu bättre. Här blev detinte heller som jag tänkt mig. Mannen har fastnat i Stockholm och kan inte komma hem, sånt som händer när det är snöstorm. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Hihi kan inte annat än skratta åt dina beskrivningar av familjens olika åkommor!!

  SvaraRadera
 3. Om jag gått ut idag hade jag säkert snöat bort! Gubben fick skotta sin väg in till ytterdörren när han kom hem från jobbet och snön räckte honom till låren. Och han är en lång karl!

  Och den där jagtaripåträningensåjagbryterstortån-varianten kanske är något som "går"! Hihi ;)

  Ha en mysig kväll, se till att få lite egen tid också. Kram

  SvaraRadera
 4. Men din stackare, sådant där kan ju kännas så surt ibland när det liksom inte alls blir som man tänkt sig.
  Hoppas du får sova gott och får en riktig kanondag imorgon! Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...