söndag 23 december 2012

Dan före dopparedan

God kväll i snöyran!
 
Jösses vad snön vräker ner här! Det ser sannerligen ut att bli en vit jul här med faktiskt. Det trodde vi inte igår när gräsmattan lyste grön igen! Men det har säkert kommit en decimeter här under kvällen, snacka om julstämning!
 
Hoppas att ni precis som vi njuter av en skön lugn dan före dopparedan! Här har vi faktiskt smygfirat julen med både julbord och julkappsutdelning så vi skulle kunna säga att i år har vi att få fira julafton x 2. Inte det sämsta faktiskt ;)  I förmiddags var vi ute i pulkabacken och grillade korv i kylan. Kallt som attsicken men så himla mysigt!
 


 
När vi hade varit ute i kylan ett par timmar så var det inte utan att det var skönt att komma in igen. En eftermiddagslur i soffan blev det var dags för julmat och klappar.
 
Jag vet inte om man kan önska sig en bättre dag än vad vi har haft. Att få tillbringa den tillsammans med de viktigaste man har, det är liksom inte mycket som slår det!
 
 
Önskar er alla en fortsatt skön kväll!
 
/Anna

 

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig dag! Korvgrillning och pulkaåkning är ju fantastiskt roligt.

  Tack så mycket för din fina hälsning <3. Jag hoppas ni får en riktig härlig jul och att du kan koppla av och njuta av ledighet!
  Kramar Jennifer

  SvaraRadera
 2. Håller helt och hållet med dig. Det viktigaste är att vara med nära och kära under julen och alla andra dagar.
  En riktigt GoD JuL till dig och din familj!!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...