fredag 7 december 2012

Härliga fredag!

 
Hej på er!
 
Hur har ni det i kylan? Här i Alingsås är det precis sviiiinkallt idag. Är inte jätteledsen över att ha hemmaplugg just idag faktiskt :) Hade dock tänkt mig att ge mig ut på julklappsjakt i eftermiddag men det vete tusan om jag går ut frivilligt när temperaturen ligger runt -15 grader. Brrrrr så kallt! Nope, det blir nog inomhusmys idag. En kopp te, raggsockar, några clementiner och en ganska så pestig inlämningsuppgift, men sämre kan man ju ha det! Det är ju dessutom fredag. Bästa :)
 
Blir ni precis som jag fulla av vårkänslor så fort snön har kommit och ljuset återvänder? Har noterat i några år nu att när snön har fallit och solen börjar visa sig igen så är det som om kroppen vaknar till liv och det känns som om man har sockerdricka i magen. Hela kroppen är liksom inställd på vår! Ni vet, det känns precis som att vara nyförälskad... Är det bara jag som reagerar så knäppt?
 
Kram på er!
/Anna


3 kommentarer:

 1. Nä, jag håller med att man känner så! Här skiner solen idag och snön glittrar ljuvligt. Vad temperaturen är vet jag inte.. man jag gissa på kallt!

  Ha en riktigt, riktigt mysig fredag! kram

  SvaraRadera
 2. Det är bara att kämpa på. Det känns skönt när det är färdigt!
  Önskar en trevlig Fredag!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 3. Jag fryser nog fast någonstans snart, det är ju schweinekallt!

  kramen

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...