måndag 3 december 2012

I vårt vita vinterland

Goder kväll!
 
Åh, vad underbart att det är alldeles vitt ute här med nu! Det ligger inte jättemycket snö på markne, men det är så att det täcker asfalten iallafall. Nu håller vi tummar och tår för att den ligger kvar över jul också! Även om vintern inte är favoritårstiden så är det iallafall bättre med vinter och snö än med vinter och regn!
 
Egentligen hade jag bestämt mig för att satsa på lite mer färg här hemma nu till jul. Vardagsrummet får som vanligt bli lite mer sparamakat med färg eftersom vi har så många olika färger där ändå. Men matplatsen som är så ljus skulle få rött som färg denna julen. Det gick sådär... Kom hem med vita blommor precis som vanligt ;) Men varför inte egentligen? När man behöver allt ljus man kan få i denna mörka årstid så kan väl aldrig mer vitt vara fel?
 
 

 
Har suttit inne och pluggat hela dagen så tyvärr missade jag att vara ute i dagsljuset, men det får nog bli en kort prommis ute nu fast det både är mörkt och svinkallt. Känns som om hjärnan behöver lite syre efter allt innesittande. Tror ni att det räcker om man öppnar balkongdörren en stund eller? ;)
 
/Anna
 
PS: Vi blir alltid lite extra glada när det trillar in någon ny som följer Dagar av lycka på Facebook. Gör du inte det redan så tryck gärna på knappen i vänsterkolumnen så gör du oss så glada så!
10 kommentarer:

 1. ÅHHHHHHH, vad fint! Vill också... Kram

  SvaraRadera
 2. En nypa luft gör alltid gott, så ta en tur!!

  kramen

  SvaraRadera
 3. Vad fint du har det!
  Ha en trevlig måndagskväll!
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 4. Idag låg det ett paket i brevlådan, tack så jättemycket!!
  Det ska bli spännande det här, hihi...

  Snöig kram Tina

  SvaraRadera
 5. Nu har jag lagt till din blogg på bloglovin! Så julfint du har det!

  SvaraRadera
 6. Sååå fint med alla vita blommor. Visst är det underbart med snön, äntligen fick jag oxå lite här på västkusten. Ha en fin kväll. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Ja det är så härligt med snön!
  Ja det är ju så fint med vitt och nu i mörkret tror jag också att det är bra med vitt så att vi får så mycket ljus som möjligt :).

  Hoppas du fick dig en härlig nypa frisk luft, vare sig om det blev promenad eller en öppnad balkongdörr. Kram Jennifer

  SvaraRadera
 8. Dör lite på alla fina hyacinter. Love it!

  SvaraRadera
 9. Så fint det blev! :)Och vad gäller färg så tycker att man ska följa hjärtat och välja den färg man tycker om helt enkelt. Och är det vitt, so white it is. :)Njut du av dina fina hyacinter bara. :)

  Ja hjälp, med snö vi har fått. Det har vräkt ner snö här hela dagen ochmaken har varit ute nu ikväll och plogat snö. Ett gnistrande vackert vinterlandskap och nog kom det precis i rätt tid alltid. :)

  Ta hand om dig vännen och tack för alltid lika värmande ord hos mig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 10. Det är ju bara vackrast med vitt :) så det är ju därför du kom hem med dem. Är rätt färgglad annars, men vitt kommer man alltid tillbaka till!
  Ha det fint, hoppas att allt är väl!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...