tisdag 18 december 2012

Sista veckan innan jul

 
Jösses vad dagarna flyger fram just nu. Jag går i skolan, sitter och skriver, sover, åker tåg och äter just nu och något annat hinner jag knappt med. I eftermiddag är det dock dags för sista turen till Skövde innan jul och även om det är mycket skolarbete som skall lämnas in i början av januari så tror jag de senaste veckornas slit kommer att innebära att vi slipper allt skolarbete i mellandagarna. (En inlämning den 2:a, tenta den 7:e, inlämning den 10:e och seminarie den 11:e. Erkänn lite galet!) Hösten har varit minst sagt tuff och det kan vara skönt med en veckas ledighet för att ladda batterierna litegrann :)
 
Det som har fått stryka på foten är bloggen och alla ni andra härliga bloggare som jag överhuvudtaget inte hinner besöka just nu. Trist som sjutton men jag hoppas att ni har det bra allihop. En dag om inte alltför lång tid tänker jag lägga mig i soffan med datorn på magen och läsa igen allt jag missat den senaste tiden. Det är något att se fram mot.
 
Men fram till dess så tänker jag ge järnet i skolan ett par dagar till. Får jag någon tid över så planerar jag att djupdyka med huvudet före ner i julmyset. Alla klappar är fixade och jag bara längtar efter att sätta på julmusik och gå loss i köket och rulla köttbullar och koka rödbetor och lägga in sill och klä granen och julpynta och bara få vara nära min familj. Värsta julnörden, jag vet :)
 
Ha det bäst allihop!
Kram Anna


8 kommentarer:

 1. Tycker att du prioriterar helt rätt! Skolan, familjen och julmyset går före! Vi finns kvar här :) Lycka till med pluggandet och hoppas du kan njuta riktigt ordentligt av ledigheten!

  Stor kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Stort lycka till med slutspurten i skolan. Skövde. Vad har du gjort för ont? Tur att inte min fru läser vad jag skriver. :)

  SvaraRadera
 3. Lycka till med spurten av studierna!. Ha sen en riktigt god jul:). Kram

  SvaraRadera
 4. Lycka till med det sista av studierna för denna termin ;)
  Kram
  Annlin:s

  SvaraRadera
 5. Säger också lycka till! Och mys i massor:)!

  SvaraRadera
 6. Låter helt klart som en bra priotering av dig!
  Ja nog lite trist allt att de lägger tentor och inlämningsuppgifter så där precis efter jul och nyår, håller tummarna för att du kan få lugn och ro under mellandagarna ändå!
  Önskar dig lycka till med pluggandet och hoppas att ni får en underbar jul! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 7. Vi finns kvar, så slutspurta du på med pluggandet o njut i jul för det är du värd efter allt slit. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 8. Det är ju inte så dumt att ha sådär mycket att läsa ikapp... som ett oläst glossigt magasin som ligger på nattduksbordet och väntar :) Lycka till med uppgifterna!!!
  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...