måndag 24 september 2012

Vila

Ett av mina smeknamn som mindre var Vilda Matilda och jag kan själv hålla med att det stämde in ganska bra. Däremot nu...har jag knappt någon energi alls längre. Det jag gör i mitt liv är jobbar, sover, äter och dagdrömmer kanske lite allt för mycket. Skulle vilja ändra på detta för att för mig räcker inte det, känner inte riktigt att livet går ut på ja...vad det nu är vad jag gör.
 
Hur ska man kunna ändra på några saker när man knappt har någon energi i sin kropp, hur ska man kunna ta sig ut och träna eller träffa sina vänner när man inte orkar, dessutom får jag bara panik när jag tänker på allt jag vill göra samtidigt. Jooo jag tror det är som min smarta mamma gjort. Ta en sak i taget varje vecka. Så denna veckan har jag i "uppdrag" att komma på de första veckornas bra uppgifter.
 
Önska mig lycka till! <3


5 kommentarer:

 1. En riktigt bra början, en sak i taget och man behöver inte göra allt på samma gång du har ju hela livet framför dig. Vad ska du göra när du blir 90?

  SvaraRadera
 2. Fina bilder, är det du som är fotograf?

  SvaraRadera
 3. Det låter väldigt klokt tycker jag! Underbara bilder du har tagit! Kram

  SvaraRadera
 4. Tack så hemskt mycket! Ja mormor de är jag som tagit fotona, tro de eller ej ;). Som tur är de många år kvar till 90, inget jag behöver planera nu. Tack igen!

  SvaraRadera
 5. Åh, jag känner så igen mig i det du skriver, så mycket man vill göra men orken tryter. Det låter som en väldigt bra sak att tänka på, att ta en sak i taget och tänka lite "var sak har sin tid".
  Må så gott och lycka till!
  (Fin fina bilder)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...