söndag 9 september 2012

Äntligen ansad


 
Alltså, för att vara före detta frisör (sålde min salong för nio år sedan) så är jag väldigt, med betoning på VÄLDIGT dålig på att ta hand om mitt hår. Jag trivs förvisso i bäst i lite längre hår, men borde ansa det tjocka hårmanen oftare än vad jag gör. Eftersom hmmmm, hårfärgen numera är lite öööhhh ljusare än vad den varit så färgar jag utväxten varannan till var tredje vecka och även om jag bara färgar just utväxten så sliter det ju en del ändå. Sommartid så slits ju håret ännu mer med solen och saltvattnet och nu var det helt enkelt katastrof.
 
Som tur är så tycker min äldsta dotter det är roligt att klippa håret på mig, för att gå till frisören är det värsta jag vet. Vrickat jag vet :/ Men idag förbarmade hon sig över min risbuske till hår och jag lovar, det är sååååå skönt. Nu skall jag nog klara mig ett år till innan det är dags nästa gång :)

 5 kommentarer:

 1. Hallå där sötis!
  Är det inte lite så: skomakarens barn har inga skor, bagarens inga bröd..du fattar!
  Gå till frissan är det bästa jag vet men då är jag ju ingen själv, hihi!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det nog. Helknasigt egentligen

   Kraaaam

   Radera
 2. Fin du är!!!
  Jag önskar jag kunde ha sådär långt och vackert hår, men då kan vi tala om risbuske :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. TAAAACK! Långt och vackert vet jag inte, men långt och numera orisigt iallafall ;)

   Kram

   Radera
 3. Hihi, jag är likadan! Helt värdelös på att gå och klippa mig. Är egentligen ganska dålig på att ens kamma mig. Min frisör ser alltid helt chockad ut när jag kommer in (sisådär varannat år). Senast fick syrran leka med saxen och resultatet blev kanon! Dags för det igen antar jag... Och nu är jag sugen på en ny hårfärg.. efter att ha färgat håret svart i snart 10 år. Innan dess var det rött så det lutar det år.

  Förresten är du sjukt snygg på bilden!! <3
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...