fredag 28 september 2012

Min födelsedag

Ett STORT tack till alla fina gratulationer på facebook och på bloggen, ni är så söta och goa! Gårdagen var det lagom mycket firande för min del. Det var morgonsång av familjen sedan var det dags för dem att dra till skolan, jobbet och soffan för att plugga (för mammas del). Så jag och pojkvän fick roa oss själva. Det blev en sväng på stan och handla till kvällsfikat. Hahhaha eller aa det blev lite mer en fika de blev sen middag också. Vi fick baka tårtan och laga maten. Sedan kom gästerna, farmor och faster, gudmor med två barn. Ja alldeles lagom stort kalas eller som jag säger ett bra sätt att träffa sina bästa med en god tårta.
 
Jag tycker inte det är speciellt viktigt att bli firad av halva världen och skulle inte behöva några paket heller. Det viktiga är att alla träffas och har roligt tillsammans. Det skulle vara en helt perfekt födelsedag för mig, om alla nära och kära kunde ses för att skratta TILLSAMMANS. Fast så klart är jag jätte glad för alla fina presenter jag fick ;D.


7 kommentarer:

 1. Vilken smarrig tårta! Och du har ju verkligen förstått det fina, att vara tillsammans med dem man älskar är ju det som räknas! Kram!

  SvaraRadera
 2. Återigen Grattis! Och vilken tårta! Kanonfin :) Och god kan jag tänka mig..

  ha en mysig helg!

  SvaraRadera
 3. Mums! Ser ut att vara en tårta i min smak .
  Ha en bra fredag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen i efterskott Matilda! Låter som en alldeles underbar födelsedag och den där tårtan ser helt ljuvlig ut. Jag som älskar maräng i alla dess former. :)

  Kram och trevlig helg

  SvaraRadera
 5. Men grattis i efterskott på dig! Ni råkar inte ha recept till den tårtan, den såg så smarrig ut :)

  SvaraRadera
 6. Men grattis i efterskott på dig! Ni råkar inte ha recept till den tårtan, den såg så smarrig ut :)

  SvaraRadera
 7. Grattis!

  Vilken riktig sommartårta!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...