fredag 21 september 2012

Snälla berätta för mig!

 
Asså, ni som älskar hösten och ständigt pratar om hur härlig den är, kan ni förklara en sak för mig?  Där jag befinner mig har det öst kallt och otrevligt vatten ner på tvären i drygt  tjugofyra timmar nu. Vad är grejen? Jag fattar inte...Va va va?
 
 

5 kommentarer:

 1. Det gäller att se tjusningen i det fina vackra vädret med den krispiga luften, när den väl visar sig...he he!

  kram

  SvaraRadera
 2. Jag går nog in i hösten med inställningen att det bara att gilla läget på nåt vis. Visst kan det bli härliga höstdagar med sol och "krispig" luft, men ärligt hur många sådana blir det? Det är ju mest regn kyla och mörker. Men det är ju så det är. Ingen idé att kämpa emot liksom. Bättre att lägga kraften på nåt annat. Det är nog mitt bästa tips för att klara hösten och vintern bättre.
  Eller kom hit så tänder vi en brasa i kaminen, kryper ihop under var sin filt i soffan och ser en riktigt bra film som man blir sådär varm i hela magen av. Kram S

  SvaraRadera
 3. Jag är ju en av de där som älskar hösten (även om jag älskar sommaren mest av allt) och både de soliga och regniga dagarna. Men även jag kan ju bli lite less om det bara regnar vecka efter vecka. ;) Ett par dagar så här som det har varit i helgen tycker jag dock bara är mysigt. Jag är väl lite knasig kanske. ;)

  Sköt om dig Anna!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Underbar bild!
  Ja du, vad ska jag säga, jag älskar hösten, gillar den bättre än våren. Det är något speciellt med luften, och så är det så underbara färger i naturen. Och jag kan nog säga att hösten ger mig ett lugn, det är inte så många måsten med att man ska hitta på en massa roliga saker och man ska vara ute. under hösten känns det mer accepterat att man får vara inne och mysa och ta det lite lugnare. Ja det är vad jag tycker :).
  Må så gott!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 5. Sånt fattar inte jag heller... då sitter jag hellre vid en brasa med en kopp varm choklad och en bra bok. Eller har juli med ljumma vindar och solsken :)
  Snart måndagsutmaning!
  http://queenofkammebornia.se/2012/september/jag-vaxte-upp-i-fagelsang-och-vindsus.html
  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...