måndag 3 september 2012

Jag är...


Finaste Elin, hos Elvornas hem har startat en utmaning som uppmanar oss bloggare att dela med oss lite mer av oss själva. Utamningen sträcker sig över ett gäng med veckor och första veckan är det jag är... som är aktuellt!
 
 
Jag är...
mamma, fru, dotter, syster, gudmor, vän, frisör, yogafröken, sjuksköterska, lite för rund, bloggerska, student och nykterist...
 
Jag är...
en sådan som har ett tvångsmässigt behov av att alla skall tycka om mig. Därför är jag alltid glad, positiv och omtänksam mot de allra flesta. Kanske till ett för högt pris då och då...
 
Jag är...
livrädd för att köra bil. Har ett körkort och tvingar mig ibland att sätta mig bakom ratter för att bevisa att jag fortfarande kommer ihåg hur man gör!
 
Jag är...
alldeles för långhårig och borde verkligen gå och klippa mig
 
Jag är...
definitivt född på fel plats här på vår jordklot eftersom jag inte alls uppskattar klimatet nio månader av tolv möjliga
 
Jag är...
oerhört tacksam över att jag har haft möjlighet i livet att göra det jag velat. Jag har kunnat studera och byta yrke och har hela tiden haft min familj bakom mig.
 
Jag är...
stolt över mitt uppdrag som ledamot i Junis-förbundsstyrelse
 
Jag är...
periodvis frustrerad över att det finns så mycket här i livet jag skulle vilja lära mig och upptäcka, men dygnet bara har tjugofyra timmar!
 
Jag är...
just nu SÅÅ trött på att bo inne i stan. Visst är det underbart med närheten till jobb, tågstation, affärer och så vidare. Men det är aldrig tyst och det är tröttsamt. Kan verkligen tycka det är grymt jobbigt med alla okynnes ljud...
 
Jag är...
trött, har sovit som en kratta i natt och tänker därför hoppa i säng fort som blixten!


6 kommentarer:

 1. Så roligt att få läsa det här inlägget och "lära känna" dig lite bättre :). Hoppas du får nätter med riktigt god sömn! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. ...och du verkar vara megamysig och supercool! <3 Men det vet du ju redan att jag tycker ;)Ser redan fram emot nästa måndag!
  Kram. Och sov gott!

  SvaraRadera
 3. Det är en fin utmaning hon har gett oss, Elin. Det är så roligt att läsa om alla. Nu vet jag lite mer om dig än vad jag gjorde innan. Gillar dig bara mer och mer :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Så kul läsning, en dag som denna...

  kram

  SvaraRadera
 5. Är du trött på stan? Jag är såå trött på landet! Gräset är visst alltid grönare på andra sidan, fniss ;)

  SvaraRadera
 6. ... och alldeles toppen precis som du är <3

  Kram Cecilia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...