onsdag 19 september 2012

Att jagas med kameran

Jo att jag ständigt jagar framförallt mina två yngsta barn med min kamera är väl inget som har undgått er antar jag. Utomhusbilder i vackert väder är jag ju en riktig sucker för och tack och lov är de oftast tjänstvilliga nog att ställa upp. Desto ovanligare är det att jag själv hamnar på bild, men i lördags la lillasyster rabarber på kameran och jagade runt mig med den, precis som jag brukar göra med henne.
 
 -Mamma le inte sådär dumt, sträck på dig, le sa jag ju, nä inte så mycket, sträck på halsen man ser ju dubbelhakorna, men spärra inte upp ögonen sådär, jag sa ju leeeee.... nej, le miiiindre.... ner med haaaakan, du är ju hopplös! Jag se leeeee....
 
Nä, helt klart är att jag känner mig betydligt bekvämare bakom kameran, för att modella runt sådär kändes oerhört.... fånigt!
 
Men trots en hopplös modell så måste jag säga att hon lyckades ganska så bra ;)
 

 
 Ha en fin dag! 

8 kommentarer:

 1. Jag står hellre bakom än framför kameran, tror inte ens att jag skulle kunna bli mutad att byta!

  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast det är nyttigt att öva på det! :)

   Kram

   Radera
 2. Vilka fina bilder Anna:-)

  SvaraRadera
 3. Jag önskar att jag skulle vara lite mindre "ovillig" att vara framför kameran.
  Du ser så otrolig avslappnad ut. Bra bilder i olika vinklar blev det med.

  Jo, jag känner också igen mig i inlägget innan. Sitter i lila fleecetröja här i det smått kyliga köket och murvlar runt i tofflor. Att ta sig ut känns stort, även fast solen skiner.

  Det är då man får göra lite större "planering" för det, ex. "Vi åker till skogen på lördag eftermiddag", så att man verkligen inte bara är ute när man ska till- eller från någonting.

  SvaraRadera
 4. Men vilka fina bilder på en fin människa! Hon är duktig på att fota och du var minsann en duktig modell :). Tänk så roligt att ha lite bilder på sig själv också, men jag håller med dig nog är det bekvämare att vara bakom kameran :). Ha det toppen! Kram Jennifer

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Det värmer verkligen :) Jomen precis, hur ofta får man bilder på sig själv som är användbara? Inte SÅ ofta!

   Kram

   Radera
 5. Jättefina bilder! Hälsa dottern att hon är en mycket duktig fotograf och att hon helt klart ska fortsätta fotografera. Vet ju vem hon har ärvt gåvan av. :)

  Och det är klart att du ska fortsätta vara fotomodell för dina barn (de ställer ju upp för dig ;)). Du är så fin på bilderna och din dotter har lyckats fånga det där stora bultande hjärtat som du har. :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...