torsdag 6 september 2012

Min lediga dag

Hej på er där i mörkret! Är sååå tråkigt att det börjar bli mörkare och mörkare nu, känns som det knappt han vara några ljusa kvällar...så fort har sommaren gått. Kan vara så att jag jobbat större delen av sommaren också. Som vissa kanske kommer ihåg så började jag jobba två veckor efter studenten. Så någon större ledighet har jag inte haft, för än nu. Joduuu de är sant, hela fyra dagar ledighet har jag.
 
Idag var första dagen och det var i början rätt jobbigt att varva ner. Visste inte riktigt hur jag skulle lägga upp dagarna för att hinna med så mycket som möjligt. Vilket ledde till att jag blev mer stressad...inte okej! Så det bästa var att lägga upp en ny plan. Första dagen inga krav överhuvudtaget. Som mamma sa: man kan ligga hela dagen  sängen och stirra upp i taket, och de är okej.
Och så fick det bli. Idag slappa jag till en början, sedan kände jag för en springrunda och så fick de bli. Tränat har jag ju inte heller hunnit eller orkat med under sommaren så det var en riktig pers kan man säga.

Så nu är det dags att börja planera lite inför hösten...kanske lite roliga utflykter, mysiga kvällar, träning, jobba och träffa folk jag tycker om. Låter helt okej ;)

2 kommentarer:

  1. Hittade din härliga blogg när jag sökte på Bloggar Alingsås. Så kul att kika in hos sina "grannar". Önskar dig en fin fin helg nu från Maria

    SvaraRadera
  2. Jag gillar mörkret lite, även om det går snabbt nu. Man kan ju mysa till det och varva ner på ett skönt sätt då....

    Ha en härlig helg!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...