lördag 29 september 2012

Längtar...

 
Jihooo, nu är det bokat. Om två veckor tillbringar jag en hel härlig helg på spa tillsammans med bästa Lovisa. Himmel vad härligt det skall bli. Det är tredje hösten vi åker på spa tillsammans och denna gången skall vi testa Asia Spa i Varberg. Har bara hört gott om stället och jag är helt övertygad om att det kommer leva upp till våra förväntningar.
 
Denna gången skall jag se till att behålla "bomullskänslan" i huvudet länge länge även när jag är hemma i verkligenheten igen. Det är min ständiga strävan, att få spakänsla även när jag är hemma. Vet inte om det är Mission Impossible men jag hoppas inte det. Men lever man tillsammans med ett gäng andra personer som inte längtar efter samma sak är det är rejäl utmaning iallafall, det kan jag intyga...
 
Även om det är underbart med de sköna behandlingarna, avslappnande poolerna och varma bastubaden på ett spa men det är ändå oftast den vackra miljön och den sköna atmosfären som jag lockas mest av och det är det jag vill plocka med mig hem. Skall se om jag kan få så mycket inspiration att det kanske en gång för alla kan ske en förändring här hemma?
 
 
Bilder via

 
 
Önskar er en fin lördag!
 
 


4 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...