fredag 28 september 2012

Fredag, tenta och praktik

Alltså fredagkvällar är ju verkligen något av det härligaste som finns, men när fredagkvällen dessutom innebär slutet på en sjukt stressig (sett från mitt nya lite känsliga perspektiv) vecka så känns den ju om möjligt ännu härligare. Att bara totalt avslappnad kunna sjunka ner i soffan för att ta en eftermiddslur och sedan ha en lång skön ledig helg framför sig är lyx på hög nivå!
 

 
Avslutade veckan med tentaskrivning i morse. Som vanligt är det svårt att få en känsla om hur det gick men jag tror nog ändå att tre av fyra delar bör vara godkända åtminstone. Märkte till min förvåning att jag hade väldigt svårt med koncentrationen, vilket jag faktiskt inte hade räknat med. Jag tycker att det har gått bättre och bättre med den biten den senaste tiden, men idag ville det sig inte alls tyvärr. Typ två steg fram och ett tillbaks känns det som.
 
På måndag är det redan dags att ge sig ut på praktik för första gången. Tre veckor på BVC och en vecka på Elevhälsan. Gissa om jag längtar? :)
 
Ha nu en riktigt fin fredagkväll allihop!
 
 

4 kommentarer:

 1. Är säker på att det gick jättebra med tentan. Och vad spännande med praktik :)

  Ha nu en jättemysig, avslappnande fredag! kram

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för att det gick bra på tentan. Skönt att ha den gjord nu så att du kan njuta av helgen. Och vad spännande att det väntar praktik på måndag. Låter som spännande och intressanta arbetsplatser att praktisera på.

  Njut av helgen Anna och ha det riktigt gott!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Håller också tummen!!

  kram

  SvaraRadera
 4. Helg är underbart! Jag tror du fixade tentan galant :).
  Så roligt med praktik, förstår att du längtar.
  Ha nu en riktigt bra helg och koppla av och bara njut!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...