lördag 8 september 2012

Lördagkväll

Lördagen har verkligen varit en dag för återhämtning efter en rolig men ändå mentalt ansträngande vecka. Jag känner att livet fungerar bättre och bättre men ser klarare på och kommer ständigt till nya insikter över de förändringar jag behöver genomföra för att jag skall må riktigt bra igen.
 
Vissa förändringar är både lätta att genomföra och innebär en lättnad, men andra kräver att jag kanske gör andra besvikna när jag inte längre klarar av att leva upp till de krav som jag kan uppleva läggs på mig. Och att göra andra besvikna är mitt allra värsta och det är även det som min pratdoktor anser är min största akilleshäl...
 
Den där tiden som behövs för återhämtning och reflektion har jag alltid varit dålig på att hitta eftersom jag alltid har flängt runt när jag varit  ledig för att inte "slösa bort" livet... Vrickat jag vet, men jag tror inte direkt jag är ensam om att ha levat på det sättet ;)
 
Idag har vi iallafall inte gjort speciellt mycket, men det innebär inte att jag inte har tankat energi, för det har jag verkligen gjort. En låååång frukost tillsammans med resten av familjen (inkl Tilda som är hemma i helgen), en otroligt mysig stund med mina två flickor när vi låg uppkrupna i sängen alla tre och fnissade så vi fick magknip, en härlig fika tillsammans med fina vänner och till sist soffhäng tillsammans med grabbarna i familjen. Mycket kärlek och mycket återhämtning :)


 
 

 

2 kommentarer:

 1. Riktigt bra sätt att tanka energi på låter det som :)

  Ha en fortsatt kanonhelg!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Så fint skrivet, jag har en känsla av att du är på rätt väg!
  Att ladda batterierna har jag också gjort i helgen, det lyckades som tur var.
  Känner mig som en ny människa...

  kramkram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...