måndag 2 juni 2014

Att redan ha gått in i semesterkänslan


Det kan lätt vara lite förrädiskt såhär med ett gäng veckor kvar innan det är dags att gå på semester. Vädret är vackert, klämdagarna är många och barnen har börjat varva ner i skolan. Balkongdörren står öppen hela dagarna och jeansen och de tjocka tröjorna är instoppade längst inne i garderoben. Sommarfeelingen är här på riktigt och med den en avslappnad och loj livsstil som inte innefattar vare sig några intensiva jobbveckor eller examinationer i skolan. Det är svårt att tagga igång helt enkelt när hela tillvaron säger att det är sommar och ledigt.

Eller vad säger ni? Har ni också gått in i semestermood redan?

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Här är en till som hamnat i semesterkänslan, med alldeles för många veckor kvar till semestern egentligen börjar, suck.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Det har jag absolut också gjort... problemet är bara tt jag börjar ny inskolning på förskolan nu, så de kommande två veckorna måste jag tagga till och vara extra trevlig och ambitiös känns det som. Inte riktigt det jag har lust med. Sol och lata dagar känns mer lockande!

  SvaraRadera
 3. kan inte annat än att hålla med! Mer sommar och ledighet till folket! Kram

  SvaraRadera
 4. Jag brukar liksom inte haja att det är sommar förrän den typ är över. Men nu har jag ju redan varit ledig i en och en halv månad och känner att det här kommer att bli den bästa sommaren på länge!

  PS. Jag har läst din blogg massor senaste tiden, men liksom inte kommit mig för att kommentera ;)

  kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...