söndag 1 juni 2014

Att bli lika förvånad varje år


Attans, nu är det dags igen!

Varje år förtränger jag vad som komma skall och varje år blir jag lika förvånad när ögonen och näsan börjar klia och rinna. Lika tråkigt är det varje år. Och lika tacksam blir jag varje år att jag inte har ont av björkar och andra träd vilket gör att jag kan njuta av våren. Nej för mig är det gräset och gråbon som ställer till det. Men å andra sidan får jag verkligen min beskärda del då istället. Trist när sommaren är min favoritårstid alla dagar i veckan och i år börjar det tidigare än vanligt. I vanliga fall brukar jag kunna vänta ett par veckor till innan det är dags för medicinerna. Men men, inte mycket att göra. Bara att glatt börja droppa ögon och spraya näsa igen. 

Ha en fin dag! Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Fy ja, det är samma här! Kram /M

  SvaraRadera
 2. Usch vad jobbigt, jag är verkligen glad att jag inte känner av nåt sånt. Tur att det finns mediciner i alla fall, hoppas du kommer kunna njuta av sommaren ändå.

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Fy vad jobbigt! Då vet jag att min stora dotter också kommer må dåligt snart.
  Hoppas dina mediciner hjälper!?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. I know the feeling... Är också hysteriskt allergisk mot gräs! Men faktum är att sedan jag slutade att äta "vitt" (mjöl, socker etc.) har jag klarat mig riktigt bra. Förra året behövde jag bara ta en(!!) dos nässpray och ögondroppar, och inga tabletter alls.
  Känner inte mycket ännu heller, inte mer än att jag får lite hysteriska nys-anfall. Hoppas att jag ska komma lindrigt undan i år också, men har ju syndat en del med socker och mjöl i vinter...
  Hoppas dina besvär inte blir värre.

  Kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...