onsdag 4 juni 2014

Att lägga sig raklång


Ojojoj, idag slog den minsann till. Den förlamande tröttheten. Jag har väntat på den och faktiskt fascinerats över att den inte har dykt upp än. I det tempot som jag har levt de senaste månaderna så borde den slagit till för länge sedan. Men idag kom den. I morse tog jag min knappt ur sängen. Troligtvis hänger det  ihop med att det var sista dagen i skolan i går och jag nu kan pusta ut en smula. 

Så idag gör jag precis det som min kropp ber mig om. Jag lägger mig raklång i soffan och stannar där hela dagen. Någonting har jag väl ändå lärt mig. Säger kroppen vila så borde jag uppenbarligen redan gjort det för längesedan, men vila nu är bättre än inte vila alls. Jag kommer att vara ledig ganska så mycket i sommar och det är nog precis vad jag behöver. Att få landa och ladda batterierna efter den här intensiva våren. Det kan inte annat än att bli succé ;)

Ha en fin dag! /Anna

4 kommentarer:

 1. Kloka du, bra att du lyssnar på kroppen, du har haft en intensiv tid bakom dig.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Klok som en bok är du! Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att skolan är klar nu och tur att du är ledig. Jaa man lär sig ju något av det man varit med om, så det är bra att du lyssnar på kroppen och vilar ordentligt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Bra gjort att lyssna inåt, var rädd om dig...
  Kram

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...