söndag 22 juni 2014

Att ha firat midsommar
Hej på er!

Hoppas att ni precis som jag ar haft en fantastisk midsommarhelg. Vi har som sagt hängt tillsammans med hela familjen i mina föräldrars nya hus utanför Halmstad. Tio man har vi varit så det har verkligen sovit folk högt och lågt. Vi har ätit gott, umgåtts, spelat massor av kort, tränat, sprungit midsommardagslopp (iallafall vissa av oss) och vi har även hunnit med att fira min lillebrors födelsedag. Bästa att få hänga tillsammans med nära och kära. Även barnens pappa har varit med, vilket kändes jätteskönt. Ingen av oss vill ju vara utan våra barn sådana här helger ;)

När storasyster och hennes pappa styrde kosan hemåt i förmiddags så stannade lillasyster, lillebror och jag kvar här nere. Vi passar på att ta lite semester här när vi liksom ändå är på plats. Så nu hoppas vi på fortsatt fint väder i veckan så att det förhoppningsvis kan bli lite strandhäng också!

Ha det fint! Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Låter som du har haft det riktigt bra, härligt !
  Vi firade midsommarafton med våra vänner.

  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Verkar som du haft en fin midsommarhelg. Hoppas precis som du att det blir lite sol igen - idag här det varit kallt som attans här hemma. Jag vill ju ha sommar igen...
  Ha det gott och stor kram!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...