fredag 13 juni 2014

Att bara längta


Den här sjukan som jag åkte på kom alldeles väldigt olägligt. Det gör väl alltid sjukor förvisso, men just en här var alldeles speciellt otajmad. Det är fruktansvärt frustrerande att ligga på soffan när man inte vill något hellre än att göra alla de där roliga sakerna som var inbokade den gångna och kommande veckan. Jag går på sommarlov om en vecka och innan dess finns det hur mycket som helst att ta tag i på jobbet. Roliga saker som jag har sett fram mot att jobba med. Nu får jag försöka knyta ihop säcken någorlunda nästa vecka när jag förhoppningsvis är tillbaks på jobbet igen. 

Även på fritiden var mycket roligt bokat. En del har jag missat men en del kommer det nya chanser till. Chanser jag längtar efter. Så mycket roligheter som jag är sugen på att berätta för er, men jag håller det för mig själv lite till. Iallafall till jag är igång. Förändringarnas vindar blåser och jag skall börja en ny resa, en resa som kommer att ta mig dit jag vill en gång för alla. Och som jag längtar efter att få ta tag i det :) Ni förstår frustrationen över att ligga på soffan va? Tänkte jag skulle ge mig på ett försök att ta en kort prommis runt kvarteret i eftermiddag. Sedan undrar jag inte om det snart är dags att börja äta lite mat som behöver tuggas idag med. Är sjukt trött på yoghurt och soppa nu kan jag säga. I lördags åt jag riktig mat senast... Nope, dags att bli frisk nu måste jag säga. Tur har jag med världens finaste lillebror som passar upp på mig <3


Önskar er en fin fredag! Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Ja sjukdomar kommer alltid olägligt, eller så kommer vissa lämpligt ibland, bara för att man ska få chansen att stanna upp och reflektera. Vad nyfiken jag blir på din framtid och vad du ska ta dig för.

  Krya på dig nu!

  Kram Victoria

  SvaraRadera
 2. Hoppas verkligen att du mår bättre snart så att alla skojigheter kan ta fart. Kram.

  SvaraRadera
 3. Nej sjukdomar kommer ju aldrig lägligt. Men skönt att det gått bra och att du har rätt inställning till att det blir fler chanser till roligheter! Spännade låter det allt -- krya dig och kram!

  SvaraRadera
 4. Vad spännande och gud va nyfiken jag blir. Du får skynda dig att bli frisk.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Nä att bli sjuk är ju inte så roligt men hoppas du är på benen snart och får starta med dina roligheter :-)
  Ja nu blev jag nyfiken ;-)
  Kramar Sandra

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...