torsdag 12 juni 2014

Att fira sommarlov

Sommarlov ja, det är väl något av det härligaste som finns? Lillasyster hade skolavslutning redan igår och slängde sig rakt in i sommarlovet genom att sätta sig på tåget till Stockholm tidigt i morse. Första egna trippen utan föräldrarna och konsert väntar i morgon kväll innan om kommer hem igen. Vojne, vojne, mammahjärtat darrar och slår av oro, men någon gång skall vara den första att släppa iväg barnen. Ett äventyr både för henne och mig således ;)

Lillebror hade skolavslutning idag och eftersom hans mamma fortfarande inte är kry nog för att ge sig ut på några större utsvävningar så var det tur att hans mormor och morfar hade möjlighet att gå med honom. Finaste, finaste lillebror i nya kläder som sig bör när det är skolavslutning. Med ett långt skönt sommarlov framför sig. Första lediga veckan skall han tillbringa tillsammans med sin farfar och de tre jämnåriga kusinerna. Bättre start på sommarlovet kan man väl knappt önska? :)
Outfit: Cubus

Det var längesedan jag hade någon inspiration till att fotografera men nu när sommaren är här kan man inte annat än att bli sugen på att ta tag i det igen när ljuset och färgerna är så härliga. Sommaren är lätt den mest inspirerande årstiden sådär generellt. Allt känns liksom så mycket lättare då. Håller ni med?

Kram Anna2 kommentarer:

 1. Absolut... de ljusa kvällarna och allt vackert i naturen ger massor av energi och inspiration. Samtidigt som jag känner mej jättetrött och bara väntar på ledighet.
  Men nu tar jag långhelg, fyra dagar som börjar med skolavslutning imorgon, Det är mysigt det!

  SvaraRadera
 2. Visst är det en härlig känsla med sommarlov, så fin han är sonen.

  Hoppas det inte var något allvarligt utan du snart är på benen igen.
  Krya på dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...