tisdag 17 juni 2014

Att kunna sova i en oändlighetJag vet inte om det är antibiotikan, den inflammerade magen, pollen eller eller allergimedicinerna som gör det. Kanske är det helt enkelt det faktum att jag bara har en arbetsdag innan det är dags för ett välförtjänt sommarlov, men just nu är jag så obeskrivligt sömnig att jag just nu inte verkar klara av att sova mig pigg igen. Däckade innan nio i går kväll och klarade knappt av att släpa mig ur sängen vid halv åtta i morse. Efter jobbet sov jag middag och fick tvinga mig att gå upp för att äta middag och nu skulle jag helst av allt sluta de bruna för kvällen redan nu. Määäähhh... Så kan man ju inte ha det. Vavava? Det härliga vädret och de ljusa kvällarna vill man ju inte missa för allt i världen. Här och nu är ju den absolut vackraste tiden på året och det är ju de här dagarna vi längtar efter så hjärtat håller på att spricka under den blöta, kalla och mörka årstiden. 


Nej, just nu är jag så grymt pepp på livet och på alla roligheter som händer runt omkring mig. Inte tusan vill man sova bort livet på det här sättet då. Galet irriterande är det måste jag säga... 

Gonatt... Anna

3 kommentarer:

 1. Hej Anna!
  Skickar en pigga på dig-hälsning! Förstår att retar att vara så trött denna av årstider men är det inte ofta så att vi blir trötta och ibland sjuka när målsnöret närmar sig eller man just passerat det och kroppen ser vila och återhämtning i sikte? Sommaren har bara börjat, många dagar kvar att njuta av! Älskar värmen, bästa starten på sommaren!! Sköt om dig!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att det bara är ren trötthet,du har ju också gått igenom en hel del de senaste....
  Trots blå himmel, sol på väg ner kan det faktiskt vara ganska skönt någon kväll att bara ligga och slöa i soffan...

  Hoppas du mår bättre snart
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Tur du får sommarlov snart. Tror din kropp vill vila mer än du! Lyssna på den så kommer den nog igen snabbt, förhoppningsvis. Känner som du ofta fast jag går hemma, men har det varit för mycket input så måste jag sova mer. Kul att ha mycket kul att se fram emot.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...