söndag 1 juni 2014

Att njuta av en riktig sommarmiddag


Jösses, vad det smakar sommar med sill och potatis. Till söndagsmiddag passade lillasyster och jag på att njuta av årets första färskpotatis tillsammans med go matjes och gräslök och gräddfil precis som sig bör. Och det var så att smaklökarna gjorde volter av lycka kan jag säga. Mums... Är oerhört tacksam över att även barnen gillar sill (inte helt vanligt tror jag. jag gjorde det definitivt inte när jag var yngre) för det är ju inte bara gudagott det är ju även världens smidigaste sommarmat. Minimal insats i köket om man säger så ;)

Fortsätter sommarfeelingen med en rabarberpaj som lillasyster svängde ihop till mig och en kompis som kommer och hälsar på alldeles om en stund. När vi har moffat i oss den så lär jag sitta som en jäst saccosäck på balkongen och kommer säker inte kunna förflytta mig mer på resten av kvällen. Tur att jag redan har tränat idag :)

Kram på er och trevlig söndagkväll! /Anna 


3 kommentarer:


  1. Gott och enkelt det är med sill och potatis!!! Hela helgen har gett en härlig sommarkänsla!
    Ha en trevlig helg
    Kram Sandra

    SvaraRadera
  2. Nu blev jag galet sugen på sill, håller med dig bästa o smidigaste sommarmaten, tyvärr är det bara jag som äter det i familjen. Hoppas du njuter o har det skönt på balkongen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  3. Kan inte få nog av sill och potatis, det njuter vi av flera gånger varje sommar- och Sverigesemester:)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...