måndag 6 januari 2014

När livet återgår till det normalaI morgon är det dags att återvända till jobbet igen efter några sköna, lediga veckor. Jobbade förvisso en dag förra veckan, men det gick så fort att det knappt räknas. Det har varit härligt på alla sätt och vi har haft mängder av tid till att umgås, träna, glo på film, laga mat, drömma om framtiden, spela spel och så vidare i all oändlighet ;) Datorlocket har jag inte lyft på sedan på nyårsdagen vilket faktiskt kände ganska så välbehövligt! Brorsan och hans barn har hängt här hela den gångna veckan och även Tilda har varit hemma en del, men även om det har varit fullt hus har det varit lugnt och skönt! Knappast att man kan ha det så mycket bättre än så va? Verkligen lata dagar när de är som bäst! 

Enda smolket är att jag det första jag gjorde på det nya året åkte på en rejält eländig förkylning som inte har gett med sig än. Skittrist faktiskt. Så sedan förra veckan har det inte blivit någon träning för min tid utan jag har bara fått roa mig med att heja på de andra, vilket förstås är grymt frustrerande! Klart man vill vara med de andra och träna liksom. Men inget annat att göra än att vila och hoppas på att det snart ger med sig.

Så, då rullar vardagen igång igen och bloggandet skall förhoppningsvis återgå till det normala med lite mer aktivitet än de senaste veckorna :)

Kram på er!

/Anna
5 kommentarer:

 1. Krya på dig och ha en bra start på arbetsveckan! :) Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Samma här - ledigheten slut för den här gången och det är dags att åka till jobbet. Heja oss och hoppas din förkylning snart släpper!! Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Typiskt med en förkylning mitt i ledigheten :( Jag blev lite risig strax innan nyår och har sedan dess haft lite jobbigt med halsen. Men......inte mycket att göra åt. I morgon är det vardag igen!

  SvaraRadera
 4. Krya på dig Anna och önskar dig en bra vecka! Ja visst är det alldeles underbart med sådan där oplanerad julledighet då livet får en chans att växla ner och ge utrymme för sådant som lätt glöms bort i vardagens stundtals höga tempo.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Krya på dig!
  Här har vi bonusdag i morgon då skolan har studiedag, sen är det väckarklockor som ska ställas här med..
  Kram Anna

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...