torsdag 26 september 2013

När det blåser medvind


Ett liv levt under en tjock, tung filt av trötthet, energilöshet och melankoli börjar så smått återgå till ett liv som levdes förut. Ett liv fyllt med glädje, framtidstro, kärlek, hopp och en hiskeligt massor av energi.

Kanske är det den vackra hösten med all sin strålade sol som gör det, kanske är det friheten jag känner just nu. Eller så kanske är liksom bara dags... Kanske kommer det bakslag... Men alldeles oavsett så spelar det liksom ingen roll. För just idag känner jag enorm glädje och tacksamhet över att känna igen mig själv igen och det är en enorm lättnad, för ett tag där så var jag skräckslagen över att ha tappat bort mig själv...

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att läsa!! Själv har jag just en tung melankolisk dag, utan någon egentlig anledning, jag tror att det är efterdyningar efter den tunga tid som jag haft tidigare.

  Som tur är, så brukar melankolin inte sitta i så länge, så redan imorgon är jag nog på topp igen.

  Kramar i massor

  //Victoria

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en toppen vecka!
  kram Kia

  SvaraRadera
 3. Härligt Anna!

  Jag slits mellan bra och dåliga dagar. Min kropp havererar. Men jag gör allt i min makt för att finna guldklimparna i tillvaron.

  Kram N

  SvaraRadera
 4. Hej Anna! Hittade in till dig av en slump och glad är jag för det. Ser att vi är i lite liknande situationer. Jag är sjuksköterska med IVA utbildning, men det var för stressigt för mig och nu är jag i hemtjänsten, men efter en månad där blev jag sjukskriven för stress. Inte för att det jobbet var särskilt stressigt, men förmodligen för jag levt för många år med jättestress och inte hade förståelsen att kliva av i tid. Så nu sitter jag här och försöker finna lugnet och balansen. Jag skulle gjort som du läst distrikt, det var planen från början. Hoppas du hittar något jobb du kommer trivas med. Kram Helena

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...