fredag 27 september 2013

När 20 år har passerat

20 år, eller om man vill säga det med andra ord, en ocean av tid har flutit förbi sedan den dag jag första gången höll dig i min famn, min älskade förstfödda. Knappt äldre än du blir idag var jag när jag blev mamma till just dig. Så efterlängtad, så älskad...Du, härliga, glada, varmhjärtade, kreativa dotter som alltför många gånger tvivlat på din förmåga och som aldrig riktigt själv greppat om vilken fantastisk och unik person du är. Jag hoppas och tror att din 20-års dag skall innebära ett vägskäl för dig (precis som min 40-års dag gjorde för mig för några månader sedan). Jag önskar av hela mitt hjärta att du från och med idag slänger sina egna tvivel på dig själv i soporna och istället går ut i livet, stolt och med rak rygg i trygg förvissning att du är en alldeles fantastisk människa, med det största hjärtat man kan tänka. Och att ditt varma, bultade hjärta även skall klappa av kärlek till dig själv, inte bara för samtliga i din omgivning. 

För du är inte bara värd vår kärlek, din familjs kärlek, dina vänners kärlek. Nej, mest av allt är du värd din egen kärlek!

Grattis på födelsedagen älskade Matilda

/Mamma

4 kommentarer:

 1. Ett stort grattis till finaste Matilda. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Nu dog jag lite... så fint skrivet... Grattis till er. Anna

  SvaraRadera
 3. Åh så fint skrivet! Och så vacker bild!Grattis till er. kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Himmel vad vackra ord. Ja, nog är det en mammas största önskan att ens döttrar älskar sig själv så som de förtjänar! Kram /M

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...