tisdag 3 september 2013

Cykellängtan


Som ni kanske minns så fick jag en ny, fin cykel i somras när jag fyllde år. En precis sådan som jag hade önskat mig. Fast det roligaste var att jag inte hade talat om för någon att jag hade önskat mig en cykel, men min bästa familj hade hajat det ändå! Men eftersom jag firade min födelsedag i Halmstad och vi åkte direkt därifrån på semester så står den fortfarande parkerad i brorsans garage. Lite surt för nu vill jag verkligen ha den här! Får se när det går en transport mellan Halmstad och Alingsås nästa gång. Snart hoppas jag :)

Idag hade det varit fantastiskt att ha den eftersom jag fick håltimme i samband med lunchen på praktiken och passade på att gå hem. Jaja, nu är det förvisso skönt att promenera också, men nu när jag snart skall ta mig tillbaks (det tar 15-20 min att gå) så hade det varit skönt att bara susa iväg på en ny fin cykel istället!

/Anna

2 kommentarer:

  1. Åh, hoppas du får hem din fina cykel snart. Exakt en sån har jag också, fast jag bytte ut cykelkorgen mot en vattentät och låsbar. Kram.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...