onsdag 18 september 2013

Höstens första...

Godkväll!Här hemma har första höstsjukan slagit till. Än så länge är bara barnens pappa som är helt däckad men både jag och lillasyster känner oss lite hängiga vi med. Ni vet sådär tjocka i huvudet och onda i kroppen och skrapiga i halsen, men det vill liksom inte bryta ut på riktigt. Det är så segt och nu när den eländiga ryggsträckningen har äntligen börjat ge med sig tack och lov och då är det dags för nästa skit som gör att jag inte kan träna. Jag verkligen LÄNGTAR efter att yoga men när varenda led och muskel i kroppen värker så är det inte så lockande. Då vill man mest krypa ner under en filt och tycka lite synd om sig själv! Så det är precis vad jag har gjort :)

Men i morgon är det nya tag igen. Sista dagen på praktiken och på fredag morgon är det jag som sätter mig på tåget till Stockholm för en härlig lång fredag tillsammans med en kär vän och sedan en lördag och söndag på möte. Då tänker jag banne mig vara frisk och kry för det är sannerligen ingenting jag tänker missa!

Kram på er vänner 

/Anna
5 kommentarer:

 1. Åh, hoppas verkligen att du kryar på dig!!! Stor kram!

  SvaraRadera
 2. Hoppas ni klarar er undan lindrigt! Ha en bra dag :)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Krya på dig!
  Solen lyser här o hoppas den tittar fram hos dig också! Det gör ju vem som helst piggare än regnet...

  kram

  SvaraRadera
 4. Ja den där höstsjukan kommer ofta som ett brev på posten..

  SvaraRadera
 5. Nej, jag hoppas verkligen att du slipper förkylning! Hoppas att din fredag varit riktigt bra och att du får en skön helg och håller baskeluskerna borta.
  Kram Jennifer

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...