onsdag 25 september 2013

När stenar faller från bröstetIdag har varit en sådan där dag när oro har släppt, saker har fallit på plats, stenar släppt sitt grepp i bröstet och själen fått ro en smula.

Det ÄR mycket tankar om framtiden just nu. Uppsatsen skall skrivas, skolan skall avslutas, kommande arbete skall påbörjas och fram i genom skall jag ta beslut om när det är dags att säga upp min fasta tjänst på lasarettet. Det snurrar ganska hejvilt i skallen just nu, men jag har lovat mig själv att jag inte skall stressa upp mig, och det har jag faktiskt kunnat hålla någorlunda. Men även om stressen har hållits stången så har inte riktigt oron gjort det. 

Men idag har vissa saker landat och det känns så fantastiskt skönt. Jag har köpt mig lite mental tid och med det sprider sig ett skönt lugn i min kropp. Det kommer ordna sig, saker kommer att lösa sig efterhand. Nu skall jag se till att njuta ordentligt av den här tiden utan någon vidare oro för framtiden. Och det känns underbart skall ni veta! Dessutom har jag äntligen kommit på vad jag vill bli när jag blir stor ;)

Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Men du så härligt att läsa det här! Det är ju bara så skönt när sådanan "stenar" faller från bröstet.

  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Låter underbart att känna att det ordnar sig vartefter - för det är ju precis det som oftast häner!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Det mesta ordnar sig i livet om man har tålamod, men att veta vad man vill bli när man är stor det är en lycka!
  Själv vet jag fortfarande inte, men ett av barnbarnen föreslog en dag att jag kan bli hästmassör! Jag som nästan är rädd för hästar, men vem vet vad livet har i beredskap!
  Kram M.E

  SvaraRadera
 4. Vilken befrielse... när tunga stenar få falla. Måste vara en underbar känsla att veta vad man ska göra, själv funderar jag fortfarande på vad jag ska göra när jag blir stor. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Vad skönt och positivt det låter! Härligt. Njut av känslan.

  Varm kram!
  Lotta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...